Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Скорочення викидів СО2 в Україні
2018-12-14

Під час Саміту кліматично вразливих країн (CVF) 13 грудня на міжнародних кліматичних переговорах була озвучена думка про необхідність заявити більш амбітні внески у Паризьку кліматичну Угоду. Про підвищення  українського внеску в Паризькі домовленості на події оголосив Олександр Дячук з Національної Академії Наук (НАНУ).

Він повідомив про вразливість України до змін клімату та початок процесу оновлення національної цілі в Паризьку кліматичну Угоду у своїй заяві.

Група найбільш вразливих країн попередила, що їх народи вже живуть в умовах постійних повеней, посух та екстремальних погодних аномалій. Не менш серйозних наслідків може зазнати і Україна, якщо у найближчі роки країни не почнуть реально скорочувати викиди.

Міжнародні кліматичні переговори ООН продовжуються в Польщі до 15 грудня. Від України присутні не лише офіційна делегація уряду, але й численна група громадських організацій.

Нагадаємо, що Україна посіла 18 місце у рейтингу країн, які запобігають кліматичним змінам за версією німецької неурядової організації Germanwatch. Усього у рейтингу 84 країни світу, де оцінено їх досягнення у різних категоріях. Експерти зазначають, що високий рейтинг України є, скоріше, наслідком втраті важкої промисловості через конфлікту на сході та пов’язаного з цим економічного спаду.

Водночас Миргород дбає саме про зниження викидів парникових газів за умов збереження виробництва на існуючому рівні та розвиває використання чистих джерел енергії. У місті впроваджується Проект Європейського Союзу "Модернізація виробництва, постачання та споживання теплового району в місті Миргород (MO.GE.DI.CO)" триватиме протягом 2018-2021 років та коштуватиме 1 019,5 тис. євро, з яких грант від ЄС 762,8 тис. євро, кошти міського бюджету – 256,7 тис. євро. Цілями Проекту є зниження викидів СО2 на 20% в рамках обраного теплового району міста, використання відновлювальних ресурсів, зниження тепловтрат при доставці теплоносія та енергоефективна модернізація дитячого садочку № 10.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]