Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Скарбниця талантів і осередок культурного відпочинку
2021-02-11

Без сумніву, кожна дитина у школі прагне не тільки здобувати знання, а й виявити свої здібності та таланти, навчитися культурно відпочивати та розважатися. Завдання кожного педагога – не лише різнобічно розвивати  особистість учня, а й створити для цього комфортні умови. Саме для задоволення духовних та естетичних потреб кожної дитини спрямований проєкт Миргородської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3 «Культурно-просвітницький простір».

Ініціатором проєкту стала педагог-організатор Магденко Л. Є. Втілення ідеї у життя тривало з вересня по січень 2020-2021 навчального року. Проєкт має на меті оновити актову залу школи, яка втратила свій належний вигляд, створити там безпечні та затишні умови.

   Осередок, змодельований у проєкті, може слугувати не тільки місцем для проведення різноманітних заходів для учнів школи, а й для організації батьківських форумів, зборів і свят для жителів мікрорайону «Мінзаводський» і вихованців ДНЗ №5 «Сонечко».

    Ідея багатофункціонального культурно-просвітницького простору  передбачає  дві необхідні зони: мистецьку (стільці, демонстраційне обладнання) і музично-театральну (сцена, декорації, екран, звукове та  проєкційне обладнання).

    Зроблено  чимало. На сьогодні відремонтовано  стіни, стелю, встановлено  проєктор та ролети на вікна, оформлено сцену і пофарбовано стіни. Колишня актова зала крок за кроком перетворюється у сучасний комфортний простір для розваг і відпочинку, демонстрації креативу та  цікавих форм і методів виховання підростаючого покоління.

   Сподіваємося, що незабаром  кожен матиме чудову нагоду завітати до диво-зали, що вабить не лише своєю красою і розкішшю, але й доводить, що у третій школі учні не лише навчаються, а й  із користю відпочивають, несуть заряд позитиву  та творчості, духовно збагачуються, передають естетичні цінності наступним поколінням.

                                 

 

                                 

        

          Ірина Арендаренко,

учитель Миргородської ЗОШ І-ІІІ ст. № 3  

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]