Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Шостий Європейсько-Український Енергетичний День
2015-11-06

Полтавський консорціум – партнер проекту німецького товариства з міжнародного співробітництва ГІЗ "Енергоефективність у громадах" 5 листопада 2015 взяв участь в 6-му Європейсько-Українському Енергетичному Дні, що проходив в Києві. Цього року Європейсько-Український Енергетичний День був присвячений питанням Енергетичної демократії в Україні.

Ця подія є найбільш вагомим та впливовим заходом року в галузі української відновлювальної енергетики та енергетичної ефективності. Вже вшосте для цього форуму розроблена всебічна та інформативна програма, запрошені професіонали в галузі енергетики від законодавців до девелоперів, бізнесу, міжнародних фінансових та неурядових організацій, донорів та приватних підприємців, які працюють в Україні.

Відкривав захід голова Держенергоефективності Сергій Савчук. «Сьогодні в Україні енергоефективність – це вже не пусті гасла. Урядом були здійснені рішучі кроки, спрямовані на зменшення та заміщення споживання газу, розвиток використання відновлюваних джерел енергії», - наголосив Сергій Савчук та повідомив про ряд прийнятих нормативно-правових актів, які створюють сприятливі умови для роботи бізнесу у цих сферах.

Держенергоефективності веде роботу над розробкою проекту Національного плану дій з енергоефективності до 2020 року, мета якого досягти скорочення споживання енергоресурсів на 9% у 2020 році у 4-ох секторах економіки: промисловості, побутовому секторі, транспорті та сфері послуг. За словами Голови, документ було підготовлено у тісній співпраці з Секретаріатом Енергетичного Співтовариства. Директор Співтовариства Янец Копач також наголошував на необхідності удосконалення регуляторної бази в сфері енергетики та зміні культури енергоспоживання.

Широкої популярності набуває програма пільгового державного кредитування з компенсацією державою частини тіла "теплих кредитів". Менше ніж за рік програмою скористалося понад 60 тисяч українських домогосподарств на суму майже 900 млн. грн. На 2016 рік планують закласти 3-4 млрд. грн. на енергоефективні кредити.

 "Щира зацікавленість та допомога європейських партнерів у сфері енергоефективності України дає надію на те, що і українські можновладці, виробники та споживачі енергії зрозуміють важливість та неминучість збереження енергії. Перші законодавчі кроки на шляху енергоефективності в житлових будинках додають оптимістичних ноток мешканцям багатоповерхівок", - ділиться враженнями учасник заходу від Миргородської міської ради Тетяна Усик.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається п’ятдесята сесія міської ради

17 травня о 9.00 скликається п’ятдесята  сесія міської ради восьмого скликання

     
     
Стартує розроблення Програми комплексного відновлення території Миргородської громади

Про початок розроблення Програми комплексного відновлення території Миргородської міської територіальної громади

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 07 травня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]