Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Сенсомоторна інтеграція – це потужний інструмент цілісного розвитку
2021-07-12

«Сенсорна інтеграція – це непереривний процес, що складається з 4-х стадій, які послідовно підвищують рівень організованості мозкових механізмів», - сказав Дж. Айрес, засновник методу. А обладнання - це невід’ємна частина впровадження методу для правильного  формування  нервової системи дітей, що мають сенсорні дисфункції. Нещодавно Центр комплексної реабілітації дітей з інвалідністю м. Миргорода  разом з батьками дітей взяли  участь у проєкті "Місто активних громадян" і в нас з’явилося нове корекційне  обладнання,  яке дозволить  проводити заняття з дітьми з розладами аутичного спектру,  дітьми, які мають психоемоційне перевантаження та сенсорні дисфункції.

Веселі вправи та заняття на обладнанні в оточенні яскравих фарб і мінливих картинок, пробуджують інтерес до пізнання і навчання.  Важливим орієнтиром має бути партнерство з батьками: сенсорна інтеграція матері, батька і дитини, розвиток вміння батьків сприяти становленню сенсорної інтеграції власної дитини, а також тісна співпраця.

Хочемо з вами поділитися: придбане обладнання вже пройшло випробування фахівцями центру на семінарі-практикумі «Майстер СМІ: перезавантаження», який нещодавно проводився в закладі - результат позитивний.

Ми вважаємо, що такі проєкти, дають змогу іти в ногу з часом, так як науково-технічний прогрес не стоїть на місці, а рухається вперед. То ж участь у проєкті дала нам шанс  осучаснити наш центр сучасними засобами реабілітації для здійснення навчально-корекційних, розвивальних заходів.

Беріть  участь у проєктах. Завдяки проєктам ви можете зробити для людей те, що вам хочеться, і те, чого не вистачає, закликає директор Центру комплексної реабілітації дітей з інвалідністю м. Миргорода Валентина Сіваченко.

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]