Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Семінар-практикум для професійної педагогічної спільноти "Між нами дівчатками"
2023-10-23

        Під таким гаслом 11 жовтня 2023 року відбувся семінар-практикум для професійної педагогічної спільноти вчителів початкових класів, де за програмою підвищення кваліфікації, у рамках співпраці, зустрілися колежанки з Миргородської міської та Ромоданівської селищної територіальних громад. Кафедра вчителів початкових класів, заступник директора з навчально-виховної роботи Ященко Віта Михайлівна, на чолі з директором Кибинської гімназії Миргородської міської ради Лисенко Ларисою Петрівною гостинно прийняла учасників заходу. 

Спікерами були: Скубій Любов Сергіївна, заступник директора з виховної роботи та Соломаха Вікторія Володимирівна, директор Комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Миргородської міської ради».  Сертифіковані тренери НУШ яскраво та незвично висвітлили тему  «Використання інтерактивних технологій навчання для формування компетентностей як інтегрованого результату навчальної діяльності молодших школярів». Вони в цікавій доступній формі довели присутнім як навчати школярів по-новому, як об’єднати минуле й сучасне для створення креативних завдань, як бути гнучкою й енергійною, практичною й резильєнтною, активною й дієвою, гнучкою й відповідальною.

          Практикували, ділились досвідом, визначали пріорітети сьогодення, програвали техніки самозцілення, вдячності, заземлення, стабілізації. Ознайомились із Всеукраїнською програмою ментального здоров’я «Ти як?».         Працювали над авторським віршем мешканки Кибинець, Чудан Надії Іванівни, яка описала сьогоденне життя Кибинської гімназії.

Яскравою згадкою стала творча робота. Кожна учасниця семінару створила оберіг-магніт власноруч та без особливих зусиль, бо всі працювали на одній хвилі. Крім того, бажаючі могли долучитися до збору коштів на ЗСУ, які проводилися в гімназії. А плідним завершенням творчого дня стало отримання сертифікату про підвищення кваліфікації.

Любов СКУБІЙ та Вікторія СОЛОМАХА,

тренери Нової української школи, спікери заходу

 

Посилання на фотозвіт:          https://drive.google.com/drive/folders/1H8vwC9FbBQuB_N12bY5hGS9ahNB5Fmhk?usp=sharing

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається п’ятдесята сесія міської ради

17 травня о 9.00 скликається п’ятдесята  сесія міської ради восьмого скликання

     
     
Стартує розроблення Програми комплексного відновлення території Миргородської громади

Про початок розроблення Програми комплексного відновлення території Миргородської міської територіальної громади

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 06 травня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]