Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Рух - це життя
2021-05-12

Підопічні Територіального центру не уявляють себе без спорту. Після довготривалого карантину людям літнього віку корисно бувати на природі та виконувати фізичні вправи, бо вони допомагають відновити здоров’я, зміцнити імунітет і якоюсь мірою омолодити  організм. Тому що рух – це життя. Саме на даний час він особливо необхідний. 11 травня 2021 року для слухачів Університету третього віку на чолі з інструктором  з трудової адаптації Валентиною Бровко була проведена оздоровча зарядка з дотриманням всіх санітарно-епідеміологічних норм та карантинних обмежень.

Екологічно чисте навколишнє середовище в курортній зоні на березі річки Хорол, де сама природа сповнена заспокійливої краси, позитивно впливає на загальне почуття наших підопічних і біоенергетику тіла. Тому людям старшого віку треба активно відпочивати на свіжому повітрі. Необхідно лише враховувати вікові особливості та правильно розподіляти фізичні навантаження. Кожен із студентів міг проявити себе у ролі інструктора з фізичної культури, показуючи свої вправи для певної групи м’язів, а всі присутні їх з радістю виконували. Тому заняття на лоні природи пройшло у гарній, спокійній та затишній атмосфері. Веселі, енергійні,спортивні та молоді душею підопічні Територіального центру одержали масу позитивних емоцій, хороше самопочуття і прилив енергії.

Долучайтеся до лав студентів третього віку. Це можливість відійти від буднів, знайти нових друзів, оздоровитися, розкрити свій потенціал. А головне - отримати відчуття повноти і задоволення від життя у літньому віці.

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]