Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Рубрика "Про нас пишуть": Миргородська громада на шляху до вдосконалення соцпослуг: враження та відгук про тренінг
2024-04-08

"Миргородська громада на шляху до вдосконалення соціальних послуг: враження та відгук про тренінг" -  назва  статті, що розміщена на інформаційній платформі "Громадськість". Журналісти видання підготували матеріал про надання соціальних послуг, практики реабілітації в умовах воєнного стану, їх поширення у громадах. У відео учасниці діляться своїми думками та враженнями від участі у тренінгу, а також розповідають про перспективи впровадження нових підходів у своїй громаді.

Тренінг «Сучасні технології та послуги соціального значення. Найкращі практики запровадження та надання», організований ГО «Фундація «Простір» у рамках гранту «Аналіз доступності, чутливості до конфліктів та перспектив розвитку міжмуніципальних соціальних послуг у пілотних громадах Проєкту USAID «ГОВЕРЛА», відбувся   у період з 19 по 23 лютого. Участь у ньому взяли представники 21 особи з 7 різних областей України. 

Миргородську громаду представили Ольга Арсенюк, головна спеціалістка сектора з надання соціальних послуг Управління соціального захисту населення Миргородської міської ради, та Тетяна Смутко, заступниця директора Територіального центра соціального обслуговування Миргородської міської ради. 

Учасники тренінгу досліджували найкращі практики реабілітації в умовах воєнного стану та кейс-менеджменту для постраждалих осіб. Крім того, вони мали можливість відвідати різні установи надання соціальних послуг та центри реабілітації, зокрема Центр реабілізації осіб з відхиленнями психофізичного розвитку ім. Януша Корчака та Відділення Центру «Барнахус».

Докладніше 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

До уваги керівників підприємств Миргородської міської територіальної громади!

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 29 квітня 2024 року

     
     
“Гаряча” телефонна лінія

29 квітня 2024 року з 16 до 17 години буде проведено особистий прийом громадян в режимі  “гарячої” телефонної лінії керуючою справами виконавчого комітету Нікітченко Антоніною Борисівною. Охочих просимо звертатися за телефоном 5-25-01.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]