Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Рубрика "Про нас пишуть" - "Микола Горбань. Незамінні - бувають"
2023-02-15

"Микола Горбань. Незамінні бувають"- так називається стаття у газеті "Полтавський вісник" про нашого земляка-Героя, який  віддав життя за Україну.   25 січня в громаді попрощалися із  вірним солдатом України Горбанем Миколою Васильовичем. 23 січня 2023 року поблизу населеного пункту Велика Вісь Чернігівської області командир машини 1-го мотопіхотного відділення військової частини солдат Микола Горбань отримав вогнепальне поранення, несумісне із життям.

Микола Горбань народився 16 березня 1994 року в селі Попівка Миргородського району. У 2005 році родина переїхала в Гаркушинці, і тут він закінчив 9 класів. Обрав мирну спеціальність водія-електрика в Миргородському професійно-технічному училищі №44. Строкова служба  проходила у лавах Національної гвардії. Сумлінний і патріотично налаштований хлопець віддано захищав життя, права, свободи і законні інтереси українців. Після служби разом з багатьма односельцями поїхав до Тернополя працювати на заводі «Опілля». Микола був доброзичливим, працьовитим і щирим. Любив життя, любив своїх рідних, вірив у світле майбутнє України. Коли підлий сусід розпочав повномасштабне вторгнення, Микола, як справжній чоловік, пішов захищати незалежність України. З 1 березня проходив службу у  роті охорони Миргородського районного територіального центру комплектації та соціальної підтримки, а з червня солдат Горбань виконував бойові завдання у складі сильних, незламних, вмотивованих  військовиків 58-ої окремої мотопіхотної бригади імені гетьмана Івана Виговського. За вдмінну службу нагороджений "Медаллю за сумлінну службу".

У березні Герою мало виповнитися лише 29 років. Микола Горбань не дожив до Перемоги, але наблизив її ціною свого молодого життя. Вічна пам’ять і слава українському воїну, який захищав рідну Україну і кожного з нас! 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]