Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Рубрика "На часі" - розвиток ветеранської політики
2023-10-06

 У Полтаві відкрили два Центри ветеранського розвитку. Установи запрацювали на базі Полтавського державного медичного університету та Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка».

"Завдяки потужним освітнім спроможностям полтавських вишів у відкритих Центрах демобілізовані Захисники й Захисниці та члени їхніх родин матимуть змогу проходити професійну підготовку та перепідготовку, отримуватимуть необхідну психологічну, соціальну, юридичну та іншу допомогу – в межах реінтеграції від військового до цивільного життя," –  зазначила заступниця Міністра у справах ветеранів України Тетяна Калита.

Після ознайомлення з матеріально-технічною базою та ключовими напрямками роботи центрів фахівці медичної й освітньої галузей, представники органів місцевого самоврядування за круглим столом обговорили перспективи комплексної подальшої роботи. У нараді  з питань розвитку ветеранської політики взяв участь Миргородський міський голова Сергій Соломаха.  У контексті теми міський голова  розповів про заходи місцевої Комплексної програми соціальної підтримки  Захисників і Захисниць  та членів їх сімей,   комплексну програму реабілітації та соціального захисту ветеранів та їхніх родин на базі курортів, де  родини разом відпочивають, отримують необхідну медичну та психологічну допомогу.  Зазначив, що відповідною програмою на оздоровчі та лікувальні послуги з місцевого бюджету в 2023 році  передбачено 4 млн. грн. 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
До уваги жителів Біликів та Зубівки!

Виїзний прийом громадян

     
     
Засідання постійної комісії з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

10 травня 2024  року о 14.00  в залі засідань міської ради відбудеться засідання постійної  комісії Миргородської міської ради 8 скликання з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

     
     
Скликається виконком
22 травня 2024 року о 9.00 скликається засідання виконавчого комітету 
     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]