Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Розвиток соціального підприємництва
2017-05-23

Львів ділиться досвідом розвитку соціального підприємництва. У навчальній поїздці беруть участь миргородські делегати: секретар міської ради Наталія Гирка, приватний підприємець Олена Булойчик, директор Центру СССДМ Володимир Кір"ян. Захід організовано Проектом ПРОМІС  для представників міст-партнерів.

Зустріч учасників поїздки з міським головою Львова Андрієм Садовим, ознайомлення з програмами сприяння розвитку підприємництва у Львові, зокрема соціального підприємництва, та вивчення досвіду успішних соціальних підприємств. А ще - майстер-клас з виготовлення валяних виборів від рукодільниць соціального підприємства "Рукомисли". Насичений, інформативний день, який подарував нові враження, знання та уміння, провели учасники навчальної поїздки з питань розвитку соціального підприємництва. Як розповіла телефоном Наталія Гирка, результатом навчальної поїздки стане  створення соціального підприємства у Миргороді.  Передбачається, що воно спеціалізуватиметься на пошиві традиційного українського одягу.

У програмі навчальної поїздки ознайомлення з  прикладами роботи соціальних підприємств Львівської та Івано-Франківської областей, відвідання Спільноти "Емаус-Оселі" у м.Винники - громадської організації, створеної для людей, які опинилися у складних життєвих обставинах, та знайомство з роботою Центру ресоціалізації ув'язнених у Бродах,- йдеться на сайті проекту ПРОМІС.

 

 

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]