Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Розширена нарада з керівниками освітніх закладів громади
2023-08-30

Міський голова Сергій Соломаха провів розширену нараду з керівниками освітніх закладів громади. Головне питання засідання – початок і організація навчального  процесу 2023-2024 року в умовах війни.  Основний критерій роботи освітніх закладів – безпековий.  Тож до обговорення теми долучилися працівники поліції, ДСНС, головного управління Держпродспоживслужби.

У ході обговорення керівники  усіх навчальних установ розповіли про стан готовості їхніх  закладів з врахуванням виконаних рекомендацій та зауважень, які були виявлені комісією по прийомці навчально-освітніх закладів. Укриття – необхідна складова офлайн-навчання в умовах сьогодення.  У більшості закладів укриття вже облаштовані, в частині ще тривають роботи. Загалом розпочати навчальний рік офлайн або в змішаному форматі готові  всі школи в громаді, проінформувала начальник відділу освіти Тетяна Колибельнік.

Йшлося на засіданні і про інші напрямки підготовки до навчального процесу: організацію охорони, підвозу учнів, харчування, виконаних капітальних та поточних ремонтів, участі у проєктах, підготовки про проведення Національного Мультипредметного Тесту. Оскільки є нові вимоги до його організації у 2024 році, тому роботу по його  проведенню треба починати вже зараз.

"Безпека наших дітей нині - найважливіша складова навчального процесу. Це питання тримаємо на контролі постійно!"- наголосив міський голова Сергій Соломаха та побажав безпечного навчального року.

Нагадаємо, рішенням ради оборони області заборонені будь-які масові заходи до свята Першого дзвоника. Але навчання у закладах освіти розпочнеться за планом та з визначеним форматом по кожному закладу.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 03 травня 2024 року

     
     
Графік проведення "гарячих" телефонних ліній у травні

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю міського голови та секретаря міської ради на травень 2024 року 

     
     
Виїзні прийоми у селах громади

Графік виїзних прийомів громадян спеціалістами Миргородської міської ради

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]