Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Розпочалася робота над розробкою Стратегії розвитку Миргородської громади
2023-08-22

22 серпня за підтримки експертів Проєкту USAID "ГОВЕРЛА" відбулося перше засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку Миргородської міської територіальної громади до 2030 року. У засіданні робочої групи взяли участь: міський голова Сергій Соломаха, його заступники, депутати міської ради, представники бізнесу та громадськості.

"Стратегія розвитку громади та Комплексний план просторового розвитку – це два основні для громади планувальні документи стратегічного характеру, розробка яких відкриє нові можливості. Важливий документ визначатиме стратегічне бачення розвитку громади та описуватиме шляхи і засоби досягнення цілей. І ми вдячні Проєкту USAID "ГОВЕРЛА" за підтримку та допомогу в розробці цих документів", - сказав Сергій Соломаха.

Експерт проєкту «Підтримка стратегічного планування розвитку територіальних громад Рівненської, Житомирської та Полтавської областей Проєкту USAID "ГОВЕРЛА" Володимир Письмак ознайомив присутніх із методологією стратегічного планування та окреслив основні етапи роботи упродовж визначеного терміну.

Зокрема, буде проведено опитування мешканців громади та представників бізнесу, аби об’єктивно оцінити підприємницький клімат у громаді, визначити головні, на думку жителів, місцеві проблеми, а також окреслити перспективи розвитку громади.

Реалізація проєкту з розробки Стратегії стала можливою завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА». 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 02 травня 2024 року

     
     
Виїзні прийоми у селах громади

Графік виїзних прийомів громадян спеціалістами Миргородської міської ради

     
     
Оголошення

Тендер на закупівлю медичного обладнання 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]