Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Робота санаторно-курортних закладів в умовах війни
2022-06-07

Як працюють підприємства санаторно-курортного профілю з 24 лютого 2022 року та шляхи вирішення проблемних питань, через які санаторії призупинили свою діяльність в умовах воєнного часу, обговорили під час зустрічі представники ПрАТ "Укрпрофоздоровниці" та міської влади. Мова йшла про систему роботи структурних підрозділів загалом та санаторіїв ПрАТ "Миргородкурорт".

Акцент було зроблено на розміщенні у санаторіях внутрішньо переміщених осіб, співпрацю з міжнародними організаціями-донорами, зокрема із благодійним фондом "Corus International", залучення благодійної допомоги для підтримки осіб з особливими потребами. Міський голова Сергій Соломаха розповів про організацію роботи з громадянами, які через російську агресію, вимушені шукати тимчасовий прихисток. У контактному центрі Миргорода зареєстровано майже 7 тис. ВПО. Наразі частина з них переїхала в інші громади. Безпосередньо на території Миргородської міської територіальної громади облаштовано кілька місць колективного проживання переміщених людей. У співпраці із міжнародними організаціями та гуманітарними хабами надається благодійна підтримка ВПО, налагоджена співпраця з квартирними бюро. Однак місцеві можливості обмежені і не в змозі забезпечити потреби ВПО власними силами. Тому постійно триває робота по залученню різної допомоги для осіб, які залишилися жити в місті та селах громади. Також великий шмат роботи ліг на волонтерські організації, які також залучають різну допомогу для потреб медичних закладів.

Міський голова подякував адміністрації курорту "Миргород" за співпрацю по роботі з ВПО. За підсумками розмови учасники зустрічі домовилися про підтримку санаторно-курортних закладів з боку місцевої влади. У цьому контексті йдеться про зменшення податкового навантаження на підприємства, які тривалий час перебували у вимушеному "простої".

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається виконком
22 травня 2024 року о 9.00 скликається засідання виконавчого комітету 
     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 08 травня 2024 року

     
     
До уваги жителів Єрок, Ярмаків, Слобідки!

9 травня відбудеться виїзний прийом громадян 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]