Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Робота по розробці Плану місцевого економічного розвитку Миргорода триває
2018-10-05

5 жовтня відбулося чергове засідання робочої групи з питань місцевого економічного розвитку Миргорода, в рамках реалізації нової ініціативи Європейського союзу в рамках Східного партнерства "Мери за економічне зростання" (M4EG), рішення про приєднання до якої було схвалене сесією міської ради у червні цього року.

Суть Ініціативи полягає в наданні підтримки мерам і муніципалітетам на місцевому рівні з метою активного сприяння економічному зростанню і створенню робочих місць за рахунок розвитку їхнього потенціалу та професійних навичок, а також налагодження партнерських відносин з приватним сектором і громадянським суспільством.

Протягом 2018 року робочої групою, до якої ввійшли активні представники малого підприємництва, вже було проведено кілька зустрічей та здійснено аналіз бізнес - середовища.

В ході роботи на поточному засіданні учасники робочої групи обговорювали такі важливі проблемні питання для ведення роботи суб'єктів господарювання, як корупція, відкритість влади до бізнесу та надання адміністративних послуг.

Також обговорювали пріоритетні напрями планування діяльності та підтримки пріоритетних галузей економіки.

Секретар міської ради Наталія Гирка, яка очолює цю робочу групу, зауважила, що муніципалітет завжди відкритий до діалогу з підприємцями та готовий всіляко сприяти забезпеченню належних умов ведення бізнесу в Миргороді.

Одностайної згоди як представники виконавчого комітету, так і представники бізнесу дійшли в тому, що в пріоритетних планах роботи має бути підтримка роботи представників туристичної інфраструктури, що є вагомим сектором в місті-курорті.

Нагадуємо, що суб'єктів господарювання, які не байдужі до розвитку території та стимулювання ведення підприємництва в Миргородському субрегіоні, завжди чекають з ідеями у відділі економічного прогнозування та туризму міської ради за адресою: м.Миргород, вул. Незалежності, 17, каб. №6, тел. (05355)52144, [email protected]

 

Додаткова інформація розміщена в розділі  Мери за економічне зростання

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 03 травня 2024 року

     
     
Графік проведення "гарячих" телефонних ліній у травні

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю міського голови та секретаря міської ради на травень 2024 року 

     
     
Виїзні прийоми у селах громади

Графік виїзних прийомів громадян спеціалістами Миргородської міської ради

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]