Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Робота бюджетної комісії
2020-07-07

7 липня, у рамках підготовки до 57-ї сесії, відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань бюджету, інвестицій та підприємництва. На засіданні було проаналізовано усі проєкти рішення, які внесено на погодження комісії.  А це більше 20 питань.

Депутати розглянули зміни до бюджету. Відповідно до запропонованих змін збільшуються видатки на утримання кабінету УЗД  КНП «Миргородський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» – 200 000 грн., на програму “Здоров’я жителів міста Миргород” – 73 600 грн.,  на придбання обладнання для їдалень закладів загальної середньої освіти 272 200 грн.; на капітальний ремонт по заміні вікон і дверей ЗОШ № 1 імені Панаса Мирного – 106 906 грн.

На погодження комісії було винесено ряд проєктів рішень щодо місцевих податків і зборів. Усі проєкти було підтримано. Також були детально вивчені запропоновані зміни до програм будівництва, реконструкції та модернізації об’єктів інфраструктури міста; регулювання земельних відносин; капітального ремонту, реконструкції та будівництва вуличного освітлення; благоустрою міста; переліку об’єктів по ремонту дорожньо-мостового господарства та об’єктів благоустрою.

Після активного обговорення члени комісії погодили надання згоди на прийняття до комунальної власності територіальної громади міста Миргородської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату та об'єктів, які обліковуються на балансі ДП “Державний Миргородський гренажний завод”.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]