Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Робоча зустріч у межах експериментального проєкту Мінсоцполітики з формування життєстійкості
2024-03-30

У Миргородській міській громаді на базі ПрАТ «Миргородкурорт» планують відкрити Центр життєстійкості, де надаватимуть комплексний психосоціальний супровід жителям громад. Робота закладу буде спрямована на підтримку та зміцнення психічного здоров’я людей. Це – експериментальний проєкт Мінсоцполітики з формування життєстійкості. Один із перших центрів на Полтавщині з’явився у Глобинській громаді. З метою обміну досвідом 29 березня 2024 року відбулася робоча зустріч заступника міського голови – начальника Управління економічного розвитку та інвестицій Миргородської міської ради Наталії Молочко, начальниці управління економіки ПрАТ “Миргородкурорт” Ольги Шикунової із директором Комунальної установи  «Центр надання соціальних послуг Глобинської міської ради», на базі якої функціонує Центр життєстійкості, представниками Глобинської міської територіальної громади та партнерами проєкту - представниками агрохолдингу «Астарта». 

У ході зустрічі були обговорені питання організації та забезпечення діяльності Центру життєстійкості, проблемні питання, які виникають у ході реалізації експериментального проєкту. Зустріч була змістовною та корисною для усіх зацікавлених сторін.

Які послуги надаватимуть у центрах життєстійкості?

У Центрі життєстійкості надаватимуть психосоціальні послуги. Йдеться, зокрема, про роботу із психологами. Спочатку здійснюватиметься оцінка потреб людини. Після цього її інформуватимуть про доступні послуги для їх вирішення та можливості отримання соціальних гарантій. Також будуть запроваджена психологічна діагностика та психологічне консультування. Зокрема, індивідуальне, сімейне або ж групове. Звернутися до центру зможуть жителі громад, які зазнали психологічних травм або мають стресові розлади. Також – батьки, яким потрібно допомога у стосунках з дітьми, військовослужбовці, ветерани війни та їх родини.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається виконком
22 травня 2024 року о 9.00 скликається засідання виконавчого комітету 
     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 08 травня 2024 року

     
     
До уваги жителів Єрок, Ярмаків, Слобідки!

9 травня відбудеться виїзний прийом громадян 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]