Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Реінтеграція ветеранів у громаді з проєктом Академії Фольке Бернадотта
2021-09-23

Посилення верховенства права у наданні послуг на місцевому рівні та реінтеграція ветеранів – ключові теми, які обговорили  учасники Проєкту Академії Фольке Бернадотта, що  вже не вперше організовує у Миргороді "круглі" столи та навчальні семінари. Цього разу особлива тема тренінгу - реінтеграція ветеранів операції об'єднаних сил у Миргородській міській територіальній  громаді.

У обговоренні актуального питання взяли участь члени Дорадчого комітету, до складу якого входять  представники соціальних служб, центру зайнятості, депутати міської ради та учасники бойових дій на сході нашої країни. За словами секретаря міської ради Олександра Гуржія, питання, які сьогодні піднімаються,  дуже важливі, а у співпраці з експертами міжнародного проєкту, буде легше їх  вирішувати.

Реальний стан справ миргородцям на місці допомагала визначити соціологічна агенція ФАМА, її експерти проговорили про діючі програми на національному рівні та озвучили подальші повинні  кроки у напрямку адаптації військових ветеранів у громаді.

Проєкт Академії Фольке Бернадотта "Місцеве самоврядування та верховенство права в Україні" реалізується за фінансової підтримки Швеції.

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Перелік боржників до бюджету громади станом на 1 липня 2024 року!

За інформацією податкової служби, 5788 жителів громади станом на 1 липня 2024 року мають борг до бюджету громади, загальна сума якого складає близько 16,0 млн грн. 

Перевірити наявність боргу можна за посиланням.

     
     
Потреба у працівниках
Потреба у працівниках на 17 липня 2024 року
 
     
     
Затверджено технічні документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок

Миргородська міська рада повідомляє, що рішенням п’ятдесят першої сесії Миргородської міської ради восьмого скликання від 12 липня 2024 року №196 "Про розгляд та затвердження технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок":

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]