Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Реінтеграція ветеранів у громаді з проєктом Академії Фольке Бернадотта
2021-09-23

Посилення верховенства права у наданні послуг на місцевому рівні та реінтеграція ветеранів – ключові теми, які обговорили  учасники Проєкту Академії Фольке Бернадотта, що  вже не вперше організовує у Миргороді "круглі" столи та навчальні семінари. Цього разу особлива тема тренінгу - реінтеграція ветеранів операції об'єднаних сил у Миргородській міській територіальній  громаді.

У обговоренні актуального питання взяли участь члени Дорадчого комітету, до складу якого входять  представники соціальних служб, центру зайнятості, депутати міської ради та учасники бойових дій на сході нашої країни. За словами секретаря міської ради Олександра Гуржія, питання, які сьогодні піднімаються,  дуже важливі, а у співпраці з експертами міжнародного проєкту, буде легше їх  вирішувати.

Реальний стан справ миргородцям на місці допомагала визначити соціологічна агенція ФАМА, її експерти проговорили про діючі програми на національному рівні та озвучили подальші повинні  кроки у напрямку адаптації військових ветеранів у громаді.

Проєкт Академії Фольке Бернадотта "Місцеве самоврядування та верховенство права в Україні" реалізується за фінансової підтримки Швеції.

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
До уваги жителів Біликів та Зубівки!

Виїзний прийом громадян

     
     
Засідання постійної комісії з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

10 травня 2024  року о 14.00  в залі засідань міської ради відбудеться засідання постійної  комісії Миргородської міської ради 8 скликання з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 09 травня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]