Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Привітали тероборонівців із професійним святом
2022-10-03

2 жовтня професійне свято відзначили бійці територіальної оборони. День ТрО запровадив своїм указом Президент України Володимир Зеленський 2020 року. Зараз, коли на нашу країну знову напав російський  агресор, внесок бійців тероборони важко переоцінити. На території Миргородської громади підрозділ Територіальної оборони було створено одним із перших у Полтавській області. У лавах ТрО служать люди різні за віком, професією та статтю, але об’єднані спільним бажанням – захистити Батьківщину. У перші дні повномасштабного вторгнення росії в Україну, вони залишили мирну професію і першими стали на захист свого дому, своєї громади від рашистів. Тих, хто разом із ЗСУ дає відсіч російській навалі та захищає громади, привітали з професійним святом на урочистому зібранні.

Вояків  місцевого підрозділу Сил територіальної оборони  від імені Миргородського міського голови привітав його перший заступник Олександр Острянин.

"З перших днів військового вторгнення російських загарбників ви показали справжній професіоналізм, бездоганну організацію, спроможність виконання поставлених задач та бойових наказів щодо оборони держави не лише у тилу, а й у зоні ведення інтенсивних бойових дій. Щодня своєю службою ви наближаєте Перемогу, даючи гідну відсіч ворогам. Ви - захист для громади, гордість для України і приклад для світу. Вічна  слава  і  пам’ять  тим, хто віддав життя за мирне майбутнє своєї Батьківщини. Щиро бажаємо вам здоров’я, мужності, витримки та непохитної віри у Перемогу!" – зазначив Олександр Острянин.

Хвилиною мовчання вшанували бійців, які віддали свої життя за незалежність України. Також на урочистому зібранні було зачитано накази про присвоєння військового звання  та заохочення військових.

А ще на заході Подяки ТрО було вручено окремим підприємствам і підприємцям, які з перших днів війни допомагають військовим наближати Перемогу.

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

До уваги керівників підприємств Миргородської міської територіальної громади!

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 29 квітня 2024 року

     
     
“Гаряча” телефонна лінія

29 квітня 2024 року з 16 до 17 години буде проведено особистий прийом громадян в режимі  “гарячої” телефонної лінії керуючою справами виконавчого комітету Нікітченко Антоніною Борисівною. Охочих просимо звертатися за телефоном 5-25-01.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]