Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Прощання із воїном-героєм
2023-07-14

У Миргородській громаді 13 липня 2023 року попрощалися з Героєм російсько-української війни Богданом Шамаріним.

 11 березня 2022 року біля населеного пункту Варівськ Київської області, під час авіанальоту, командир відділення взводу протитанкових керованих ракет протитанкового артилерійського дивізіону управління в/ч А 4267 молодший сержант Богдан Петрович Шамарін отримав поранення, не сумісні із життям.

Богдан Шамарін народився  6 вересня 1994 року в місті Харків. Хлопчина ще змалку став сиротою і виховувався в родині бабусі в селі Леб’яжому на Харківщині.   Богдан навчався на факультеті «Акторське мистецтво драматичного театру і кіно» Харківського національного університету мистецтв імені І. П. Котляревського. Він грав у команді Клубу веселих і кмітливих, опановував акторське мистецтво і мріяв жити у незалежній країні.

            У 2018 році, після закінчення університету, Богдан був призваний до лав Збройних Сил України на строкову службу.  Наш герой став частинкою славної родини 10-ої окремої гірсько-штурмової бригади «Едельвейс».  

У вирі військової служби Богдану пощастило зустріти свою другу половинку, одружитися і порадіти у вересні 2021 року народженню маленького чуда - донечки, яку він назвав Аделіна. 

     Командир "Стугни" молодший сержант Шамарін разом з побратимами нищили ворога, захищаючи кожен клаптик рідної землі. Молодший сержант Шамарін Богдан Петрович, позивний «Дісней», загинув разом із побратимами на бойовій позиції внаслідок ворожого авіанальоту.

Перестало битися серце щирого патріота, мужнього та сміливого воїна – героя, справжнього друга, чоловіка і  батька,  якому навіки лише 28 років.

Розділяємо горе і щиро співчуваємо рідним і близьким героя. Нехай Господь втамує біль і полегшить гіркоту втрати найдорожчої для вас людини.

Слава Україні! Смерть ворогам!

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 03 травня 2024 року

     
     
Графік проведення "гарячих" телефонних ліній у травні

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю міського голови та секретаря міської ради на травень 2024 року 

     
     
Виїзні прийоми у селах громади

Графік виїзних прийомів громадян спеціалістами Миргородської міської ради

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]