Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Проінспектували хід будівельних робіт на об’єктах Миргорода за програмою " Велике будівництво"
2021-04-15

15 квітня Миргород з робочим візитом відвідали керівники Полтавщини: голова Полтавської ОДА Олег Синєгубов та його перший заступник Дмитро Лунін. У супроводі виконувача обов'язків Миргородського міського голови Олександра Острянина, заступника міського голови Сергія Швайки, голови Миргородської райдержадміністрації Віктора Іваненка та голови Миргородської райради Наталії Гирки вони побували на об'єктах програми Президента  України «Велике будівництво», які реалізовані торік, та ті, що будуватимуть у 2021 році. У рамках візиту очільник області офіційно представив  новопризначеного голову Миргородської райдержадміністрації Віктора Іваненка.

Нагадаємо, за програмою "Велике будівництво" на КНП "Миргородська міська лікарня інтенсивного лікування" триває реконструкція частини головного лікувального корпусу під відділення невідкладної (екстреної) медичної допомоги. Нині на першому поверсі лікарні тривають внутрішні  роботи. Підрядна організація обіцяє до кінця місяця завершити їх і перейти до зовнішніх – утеплення фасаду, встановлення пандусу, проведення благоустрою території. Як було зазначено, будівництво необхідно пришвидшувати, адже високовартісне обладнання, яке в цю лікарню придбали за державний кошт, треба встановлювати вже в нові відремонтовані приміщення.

Також делегація побувала на території ДНЗ №10 "Веселка", де за сприяння Європейського Союзу продовжується реалізація проєкту "Модернізація виробництва, постачання та споживання теплового району в місті Миргород MO.GE.DI.CO". Там зараз виконуються роботи з модернізації дитячого садочка: замінили вікна, утеплять стіни, горище, влаштують нову вентиляцію та реконструюють систему опалення. Проєкт фінансується коштами Європейського союзу та міської ради. Він стане прикладом якісної співпраці місцевого самоврядування з міжнародними партнерами, зазначив керівник області.

Поспілкувалися з керівництвом загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 9, де також осучаснюється фасад будівлі та виконано частину внутрішніх робіт. На цей об'єкт пропонується залучити кошти  за програмою Президента України „Велике будівництво” у 2021 році. Для їдальні цього закладу планують закупити нове обладнання завдяки регіональній програмі «Дітям Полтавщини – якісне харчування». Для цієї школи пообіцяли придбати ще й нову STEM-лабораторію.

Оглянули також  реконструйоване футбольне поле з влаштуванням штучного покриття на стадіоні „Стартˮ. Нагадаємо, що цей об’єкт було реалізовано у рамках програми Президента України „Велике будівництво” у 2020 році. У планах на території спорткомплексу за підтримки Державного фонду регіонального розвитку добудова  басейну. Передбачається, що фінансування надійде вже цього року. У басейні зможуть проводити реабілітацію людей з особливими фізичними та психологічними вадами, а також заняття з плавання для школярів, розповів Олег Синєгубов.

Після цього делегація ознайомилася з роботою ПрАТ „Миргородкурорт”, який включено до проєкту туристичний магніт „Мандруй Україною”.

Голова Полтавської облдержадміністрації Олег Синєгубов позитивно оцінив роботу місцевої влади та наголосив на дієвій співпраці.

 Фотозвіт

ОГОЛОШЕННЯ
     
До уваги жителів Біликів та Зубівки!

Виїзний прийом громадян

     
     
Засідання постійної комісії з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

10 травня 2024  року о 14.00  в залі засідань міської ради відбудеться засідання постійної  комісії Миргородської міської ради 8 скликання з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 09 травня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]