Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Про ознайомчий візит до Триміста
2017-11-14

Секретар міської ради Наталія Гирка провела круглий стіл за підсумками навчального візиту до польських міст. Вона повідомила, що 5-11 листопада у складі української делегації представників органів місцевого самоврядування перебувала у навчальній поїздці з демократичного врядування, маркетингу та брендингу до польської агломерації Тримісто (Гданськ, Гдиня, Сопот). Делегація представників органів місцевого самоврядування українських міст: Вінниця, Івано-Франківськ, Мелітополь, Енергодар, Миргород, Хмільник та Яремче. Візит організований Проектом ПРОМІС та Фундацією Міжнародної Солідарності.

Основною метою візиту було вивчення досвіду польських міст у сфері промоції території, - розповіла Наталія Гирка. За її словами, для українських делегатів було організовано насичену ознайомчу і,водночас, навчальну програму. У рамках візиту делегація відвідала міську раду Гданська, де Голова ради Богдан Олешек ознайомив зі структурою ради, розповів про основні організаційні моменти в роботі депутатів, про діяльність у сфері забезпечення прозорості влади. Мер міста Павел Адамович теж зустрівся з українцями в приміщенні Ради. Пан Мер багато розповів про основні засади роботи із залучення інвестицій та промоції Гданська. Порушив і   проблему трудової імміграції, з якою Польща теж стикається через нестачу робітників.

Також у м. Гданськ делегація українських міст-партнерів Проекту ПРОМІС відвідала Гданську туристичну організацію(GOT). GOT співпрацює з приватним туристичним сектором та Туристичним Бюро міста. Там влада опікується загальною промоційною стратегію, а асоціація її вже реалізує та веде відповідний портал з промоції та залучення інвестицій, бере участь в інформаційних заходах поза межами міста, формує та розробляє маркетигові інструменти. 140 суб’єктів, у тому числі місто, входить до туристичної асоціації, сплачуючи збір, що йде на забезпечення її діяльності.

Надзвичайно цікавим був візит до Гданського мультимедійного центру. Команда веде Портал міста Гданськ (SmartCiti). В мультимедійному центрі створюють інформаційний контент про роботу муніципалітету. Фінансується установа виключно з міського бюджету.

Під час відвідування міста Гдиня українці завітали до Центру "Обсерваторія змін"- ІнфоБокс, де ознайомилися зі стратегією комунікації та промоції міста. В офісі з питань соціальної комунікації та промоції мерії Сопот відбулася зустріч з мером та прес-секретарем, які проінформували про впровадження ефективної комунікації з громадянами, як частину демократичного врядування на місцевому рівні.

Головний радник з питань врядування Проекту Проміс Кейді Ворд , яка очолювала делегацію міст-партнерів Проекту, відзначила важливість набуття корисного досвіду з маркетингу та брендингу територій. За її словами, це допоможе втілювати маркетингові стратегії та розробляти власні бренди українським містам.

Закордонний досвід - дуже цінний для українських міст, в тому числі і для Миргорода,- зазначила секретар міської Наталія Гирка. Вона пропонує, зокрема, активізувати роботу з промоції міста та впроваджувати  польську практику для ефективнішої комунікації з громадянами.

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]