Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Про навчання в рамках проєкту "EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП "
2021-11-10

З 01 по 05 листопада в рамках проєкту "EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП", що  фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft fur Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, у м. Миргород було проведено два навчальні цикли для підприємців-початківців та підприємців, що мають значний досвід ведення бізнесу.  Спільно організовані Миргородською міською радою та ГО "Зміни можливі" навчання були проведені в конференц-залі ЦНАПу та читальній залі публічної бібліотеки ім. Д. Гурамішвілі.

Навчання проводили експерти Тетяна Зятікова, Сергій Гаращук та  Ніна Кузьменко. Для досвідченого бізнесу були розроблені та проведені заняття на теми: "Маркетинг і ваш бізнес",  "Позиціонування вашого продукту", "Ведення бізнесу в умовах карантинних обмежень: перехід в онлайн-режим", "Реклама і просування в соціальних платформах: бізнес профіль, рекламний кабінет, таргетинг", "Тендери Прозорро – можливість розвитку будь-якого бізнесу". Підприємці ознайомилися, як організувати та вести бізнес в онлайн-режимі, як бізнес може доєднуватися до торгів на електронній системі закупівель Прозорро тощо.

Підприємці-початківці відвідали заходи на тему: "Сталі підходи до ведення бізнесу в умовах карантинних обмежень",  під час якої були використані такі  презентаційні матеріали як “Бізнес-план: що це та для чого потрібен?”, “Бізнес як проєкт”, "Сталі підходи до ведення бізнесу". Учасники практично вчилися визначати етапи, з яких складається бізнес-план, в які фінансові структури можна звернутися для подальшої реалізації свого бізнес-плану та його фінансування.

У заходах взяли участь найбільш активні представники громади - суб'єкти підприємницької діяльності.

На зустрічах розглядався досвід Німеччини у сфері ведення бізнесу, а також обговорювались проблемні питання відновлення бізнесу в  Україні.

За результатами проведених навчань підприємці будуть створювати власні бізнес-плани, які в подальшому знайдуть свого інвестора, зможуть розвивати та вести бізнес на онлайн платформах, просувати свій товар, бренд в онлайн режимі.

Проєкт виконується в рамках програми «Застосування та імплементація Угоди про асоціацію між ЄС та Україною у сфері торгівлі / EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», який спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]