Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Про надання соціальних послуг миргородцям
2020-07-17

На черговому засіданні виконавчого комітету, що відбувся 17 липня, підбили підсумки роботи з надання соціальних послуг населенню міста. Соціальні послуги мешканцям міста надають такі установи: управління соціального захисту населення, територіальний центр соціального обслуговування, центр комплексної реабілітації дітей-інвалідів та центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Управління соціального захисту населення Миргородської міської ради є головним розпорядником коштів цих установ та відповідно до повноважень здійснює контроль за цільовим використанням бюджетних коштів.

За словами начальника управління Людмили Ільяшенко, основним завданням управління соціального захисту населення є забезпечення виконання державної соціальної політики на території м.Миргорода у сфері соціального захисту населення, це, насамперед, додержання соціальних прав і забезпечення соціальних гарантій мешканців міста. Це здійснення контролю за додержанням вимог законодавства з праці; виконання заходів із соціального захисту осіб з інвалідністю, ветеранів війни, осіб, які постраждали внаслідок аварії на ЧАЕС, учасників АТО (ООС); призначення і виплата всіх видів державних допомог і компенсацій, в т.ч. державної допомоги малозабезпеченим сім’ям, допомог сім’ям з дітьми, допомоги інвалідам з дитинства та дітям-інвалідам, внутрішньо переміщеним особам та інші допомоги.

            Станом на 01.07.2020 року субсидією скористалося 5293 домогосподарства, з них готівкою виплати отримують 1542 сім’ї через банки та поштові відділення, «нульових» субсидій влітку  призначено 2719 сім’ям.  У місті  в ЄДАРП обліковується 11663 особи всіх пільгових категорій, з них користується пільгами на ЖКП – 3063 особи, в т.ч. виплати готівкою одержують 1378осіб, безготівково  через Ощадбанк – 1685 осіб. Проводиться системна робота щодо надання соціальних послуг відповідно до Закону України «Про соціальні послуги» від 17 січня 2019 року №2671-VIII, максимального охоплення соціальними послугами громадян похилого віку та осіб з інвалідністю.

 

Звіт про стан роботи з надання соціальних послуг населенню міста УСЗН

Звіт про стан роботи з надання соціальних послуг населенню  міста Територіальним центром соціального обслуговування  ( надання соціальних послуг) Миргородської міської ради)

Звіт про стан роботи з надання комплексних послуг дітям з інвалідністю Центром комплексної реабілітації дітей з інвалідністю м. Миргорода

Звіт про стан надання соціальних послуг Центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Миргородської міської ради.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]