Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Про надання соціальних послуг миргородцям
2020-07-17

На черговому засіданні виконавчого комітету, що відбувся 17 липня, підбили підсумки роботи з надання соціальних послуг населенню міста. Соціальні послуги мешканцям міста надають такі установи: управління соціального захисту населення, територіальний центр соціального обслуговування, центр комплексної реабілітації дітей-інвалідів та центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Управління соціального захисту населення Миргородської міської ради є головним розпорядником коштів цих установ та відповідно до повноважень здійснює контроль за цільовим використанням бюджетних коштів.

За словами начальника управління Людмили Ільяшенко, основним завданням управління соціального захисту населення є забезпечення виконання державної соціальної політики на території м.Миргорода у сфері соціального захисту населення, це, насамперед, додержання соціальних прав і забезпечення соціальних гарантій мешканців міста. Це здійснення контролю за додержанням вимог законодавства з праці; виконання заходів із соціального захисту осіб з інвалідністю, ветеранів війни, осіб, які постраждали внаслідок аварії на ЧАЕС, учасників АТО (ООС); призначення і виплата всіх видів державних допомог і компенсацій, в т.ч. державної допомоги малозабезпеченим сім’ям, допомог сім’ям з дітьми, допомоги інвалідам з дитинства та дітям-інвалідам, внутрішньо переміщеним особам та інші допомоги.

            Станом на 01.07.2020 року субсидією скористалося 5293 домогосподарства, з них готівкою виплати отримують 1542 сім’ї через банки та поштові відділення, «нульових» субсидій влітку  призначено 2719 сім’ям.  У місті  в ЄДАРП обліковується 11663 особи всіх пільгових категорій, з них користується пільгами на ЖКП – 3063 особи, в т.ч. виплати готівкою одержують 1378осіб, безготівково  через Ощадбанк – 1685 осіб. Проводиться системна робота щодо надання соціальних послуг відповідно до Закону України «Про соціальні послуги» від 17 січня 2019 року №2671-VIII, максимального охоплення соціальними послугами громадян похилого віку та осіб з інвалідністю.

 

Звіт про стан роботи з надання соціальних послуг населенню міста УСЗН

Звіт про стан роботи з надання соціальних послуг населенню  міста Територіальним центром соціального обслуговування  ( надання соціальних послуг) Миргородської міської ради)

Звіт про стан роботи з надання комплексних послуг дітям з інвалідністю Центром комплексної реабілітації дітей з інвалідністю м. Миргорода

Звіт про стан надання соціальних послуг Центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Миргородської міської ради.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 липня 2024 року

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 липня 2024 року

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 липня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]