Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Про гаджети для дорослих
2021-05-21

Слухачам Університету III віку можна по доброму позаздрити, адже їхнє життя насичене та цікаве. Більшість наших підопічних з легкістю користуються сучасними гаджетами, оплачують комунальні послуги в інтернеті та мають профілі у соціальних мережах. Але у деяких студентів доволі часто виникають складнощі у користуванні сучасною технікою.

Для слухачів Університету III віку відбулося заняття під назвою «Гаджети для дорослих». Захід організував Миргородський Гончаренко Центр, який запустив цей курс, аби допомогти людям поважного віку розібратися зі всіма складнощами техніки. Продавці - консультанти магазину «Фокстрот» Андрій Деркач та Юрій Красюк детально розповіли підопічним Територіального центру про сучасні смартфони, ноутбуки, телевізори, швидкісний інтернет, про те як працюють соцмережі та про сервіси, які можуть полегшити їм життя. Заняття було цікавим та насиченим новою інформацією. Наші студенти задавали дуже багато питань, на які отримали вичерпні відповіді.

     Наприкінці лекції директор Гончаренко Центру Інна Ковальська розповіла про освітньо - культурні заходи, що проводяться у їхньому центрі, запрошувала відвідати їх та подарувала присутнім блокноти для записів.

     Підопічні Територіального центру залишились задоволеними від проведеного заходу  та від щирого серця дякували організаторам за чудову дружню атмосферу, увагу і турботу, які вони проявили до них і з нетерпінням чекають на нові зустрічі.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається виконком
22 травня 2024 року о 9.00 скликається засідання виконавчого комітету 
     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 08 травня 2024 року

     
     
До уваги жителів Єрок, Ярмаків, Слобідки!

9 травня відбудеться виїзний прийом громадян 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]