Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Про електронну систему закупівель ProZorro
2016-08-01

Із 01 серпня 2016 року всі державні закупівлі в Україні  переведені на електронну систему ProZorro. Дана система є одним із пріоритетних напрямків економічних реформ. Вона повністю мінімізує людський фактор і зменшить ризики корупції.

Система надає можливість замовникам використовувати її на допорогових закупівлях: нижче 200 тис. грн. — для товарів та послуг, нижче 1,5 млн. грн. — для робіт. За предметами закупівель вартістю від 50 тис. грн. до 200 тис. грн. замовники повинні оприлюднювати звіти про укладені договори та скан-копії самих договорів. А вже від 200 тис. грн. (для товарів та послуг) та від 1,5 млн. грн. (для робіт) проводяться відкриті торги, переговорна процедура та конкурентний діалог. Вона самостійно не обирає переможців торгів, а лише фіксує їх від меншої ціни до більшої.

Розуміючи важливість переходу виключно на електронну систему закупівель, з метою забезпечення максимальної ефективності використання та економії бюджетних витрат, розширення добросовісної конкуренції, відкритості та прозорості на всіх стадіях закупівлі товарів, робіт та послуг за кошти міського бюджету влада зацікавлена у якнайшвидшому переході на он-лайн закупівлі. Виконавчий комітет Миргородської міськради уже зареєстрований на електронному майданчику системи ProZorro. У зв’язку із набуттям чинності нового закону про Публічні  закупівлі в Україні, наразі триває робота по створенню нового Тендерного комітету для здійснення закупок. Рішення з цього питання буде затверджено на черговому засіданні виконавчого комітету Миргородської міської ради.

Запрошуємо всіх місцевих виробників та постачальників товарів і послуг не залишатися осторонь державних ініціатив та залучитися до впровадження електронної системи закупівель ProZorro! Це допоможе Вам розширити ринки збуту та отримати нові перспективи розвитку діяльності.

Із запитаннями щодо участі в цьому процесі, реєстрації на платформах електронної системи закупівель ProZorro та ін. пропонуємо звертатися до відділу економічного прогнозування Миргородської міської ради (м. Миргород, вул. Незалежності, 17, кабінет №6, тел. 5-20-42, [email protected]), або в офіційний офіс Полтавського представництва Державнізакупівлі. Онлайн, що відкрито у Полтаві за адресою вул.Зигіна1, офіс 420. Телефон для консультацій (0532) 603077.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]