Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Про діяльність спостережної комісії за 2023 рік
2023-02-20

Спостережна комісія при виконавчому комітетові Миргородської міської ради  працювала протягом 2022 року у складі, який затверджено рішенням виконавчого комітету Миргородської міської ради від 15 червня 2022 року рішенням виконавчого комітету Миргородської міської ради № 183.

Склад комісії становить 8 чоловік, з яких 4 особи – представники громадських організацій.

У своїй діяльності керувалася Конституцією України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», постановами Кабінету Міністрів України від 10.11.2010 р. №1042 "Про внесення змін до Положення про спостережні комісії". 

Відповідно постанови КМУ від 10.11.2010 р. №1042 «Про внесення змін до Положення про спостережні комісії», щомісячно проводяться засідання спостережної комісії.

Спостережна комісія співпрацює з Миргородським міськрайонним відділом з питань пробації Північно  - Східного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції, Миргородським відділом поліції Головного управління Національної поліції в Полтавській області, Миргородською міськрайонною філією Полтавського обласного центру зайнятості, Центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, управлінням соціального захисту населення Миргородської міської ради, територіаль-ним центром соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Миргородської міської ради, підприємствами, установами, організаціями.

Засідання  спостережної комісії проводилися щомісяця, згідно затвердженого річного плану. За 2022 рік проведено 6 засідань. За результатами розгляду питань винесено відповідні постанови.

Спостережна комісія сприяє створенню додаткових робочих місць, в тому числі і на підприємствах комунальної власності міста для працевлаштування даної категорії осіб.

  На підставі повідомлень, що надходять із виправних закладів та звірок з відділом поліції ведеться облік осіб умовно-достроково звільнених з місць позбавлення волі. У 2022 році на обліку спостережної комісії не перебували особи  умовно-достроково звільнені.  

  На обліку в Миргородській міськрайонній філії Полтавського обласного центру зайнятості особи зазначеної категорії не перебували і за допомогою для працевлаштування не звертались.

 Комісія за участі інспекторів сектору по роботі з органами самоорганізації населення організаційного відділу Миргородської міської ради, голів вуличного або будинкового комітету, дільничного інспектора поліції та представника територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Миргородської міської ради обстежували умови проживання осіб, що протягом року прибували з місць позбавлення волі до міста.


Голова спостережної комісії  Наталія МОЛОЧКО

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 02 травня 2024 року

     
     
Виїзні прийоми у селах громади

Графік виїзних прийомів громадян спеціалістами Миргородської міської ради

     
     
Оголошення

Тендер на закупівлю медичного обладнання 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]