Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Презентували онлайн платформу «Велосипедом до школи» з навчальними матеріалами про безпеку руху
2023-11-15

На конференції Veloforum 2023 презентували онлайн-платформу «Велосипедом до школи» з навчально-методичними матеріалами та тестами про безпеку руху на велосипеді для вчителів та учнів. Захід, у якому взяли участь і представники Миргородської громади, став фінальною подією національної кампанії «Велосипедом до школи», що відбувається в межах проєкту «Впровадження освіти з безпеки руху на велосипеді в українських школах. 

«Сприяння сталій мобільності та покращенню безпеки дорожнього руху для дітей та молоді в Україні» - цей проєкт у 2021-2023 роках впроваджує в Україні U-Cycle (ГО «Асоціація велосипедистів Києва») в партнерстві з ChildFund Deutschland за фінансової підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини Bundesministerium für wirtschaftliche Zusammenarbeit und Entwicklung (BMZ). Кампанію «Велосипедом до школи» також підтримує програма МАТРА Посольства Королівства Нідерландів в Україні Embassy of the Kingdom of the Netherlands in Ukraine.

На конференції розповіли про інтеграцію освіти з безпеки руху в шкільну програму та Нову українську школу (НУШ), успіхи національної кампанії «Велосипедом до школи» в контексті війни та відбудови, велофестивалі в 15 пілотних українських школах, а також поділилися експертними порадами, як відновлюватися і розвивати велоінфраструктуру та сталу мобільність у громадах.

Під час Veloforum 2023 відбулося мережування та нетворкінг понад 130 учасників та учасниць з закладів середньої освіти, органів місцевого самоврядування, патрульної та ювенальної поліції, громадських організацій з Української велосипедної мережі та Інституту модернізації змісту освіти МОН.

 

 Докладніше

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]