Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Презентували онлайн платформу «Велосипедом до школи» з навчальними матеріалами про безпеку руху
2023-11-15

На конференції Veloforum 2023 презентували онлайн-платформу «Велосипедом до школи» з навчально-методичними матеріалами та тестами про безпеку руху на велосипеді для вчителів та учнів. Захід, у якому взяли участь і представники Миргородської громади, став фінальною подією національної кампанії «Велосипедом до школи», що відбувається в межах проєкту «Впровадження освіти з безпеки руху на велосипеді в українських школах. 

«Сприяння сталій мобільності та покращенню безпеки дорожнього руху для дітей та молоді в Україні» - цей проєкт у 2021-2023 роках впроваджує в Україні U-Cycle (ГО «Асоціація велосипедистів Києва») в партнерстві з ChildFund Deutschland за фінансової підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини Bundesministerium für wirtschaftliche Zusammenarbeit und Entwicklung (BMZ). Кампанію «Велосипедом до школи» також підтримує програма МАТРА Посольства Королівства Нідерландів в Україні Embassy of the Kingdom of the Netherlands in Ukraine.

На конференції розповіли про інтеграцію освіти з безпеки руху в шкільну програму та Нову українську школу (НУШ), успіхи національної кампанії «Велосипедом до школи» в контексті війни та відбудови, велофестивалі в 15 пілотних українських школах, а також поділилися експертними порадами, як відновлюватися і розвивати велоінфраструктуру та сталу мобільність у громадах.

Під час Veloforum 2023 відбулося мережування та нетворкінг понад 130 учасників та учасниць з закладів середньої освіти, органів місцевого самоврядування, патрульної та ювенальної поліції, громадських організацій з Української велосипедної мережі та Інституту модернізації змісту освіти МОН.

 

 Докладніше

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
“Гаряча” телефонна лінія

29 квітня 2024 року з 16 до 17 години буде проведено особистий прийом громадян в режимі  “гарячої” телефонної лінії керуючою справами виконавчого комітету Нікітченко Антоніною Борисівною. Охочих просимо звертатися за телефоном 5-25-01.

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]