Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Презентація збірки «Росою серця»
2020-01-28

У Миргородській міській публічній бібліотеці для дорослих  ім. Д. Гурамішвілі відбулася презентація книги лубенської поетеси та прозаїка Юлії Манойленко «Росою серця», яку відвідали студенти Університету III віку. Юлія Манойленко – відома на Полтавщині літераторка, випускниця Полтавського педагогічного університету імені В.Г.Короленка, нині працює науковим співробітником Лубенського краєзнавчого музею імені Гната Стеллецького. 

Вона є лауреатом багатьох літературно- мистецьких та Всеукраїнських премій та членом Національної спілки письменників України з 2009 року, літературного об’єднання в Лубнах та Полтавської спілки літераторів.

Книга «Росою серця» є сьомою збіркою поетеси. Це як народження ще однієї дитини, - поділилася авторка. За словами письменниці, до збірки увійшла поезія переважно духовного спрямування, пейзажна лірика та вірші про Україну. Вона пронизана вірою в Бога, бо поетеса любить Сина Божого. Письменниця відкрила завісу власного натхнення, яке вона черпає у довколишній природі, житті, любові до світу, а також читала вірші із нової збірки. Вони вражають щирістю і душевністю. Поетеса є зрілим майстром ліричного слова, поезія якої йде із серця й від душі.

            Пісенними виступами прикрасили свято українського слова дует «Родина» з міста Лубни. Звучали також вірші поетеси у виконанні учнів СШ № 7 міста Миргорода. Підопічні Територіального центру залишилися дуже задоволеними творчою зустріччю. Щирими оплесками вони вітали кожний поетичний виступ. Тож можна зробити висновок, що бенефіс поезій Юлії Манойленко пройшов у Миргороді дуже успішно.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]