Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Представник Фонду енергоефективності зустрівся зі співвласниками ОСББ "Хорол"
2019-11-21

У ОСББ "Хорол" вже стало доброю традицією бути першопрохідцями у Миргороді щодо співпраці з різними державними і міжнародними фондами та одними з перших виконувати енергоефективні заходи.

Щоб отримувати посильні платіжки, потрібно економити тепло. Співвласники ОСББ "Хорол" обирають таку економію, коли в оселях тепло й комфортно. Для того, щоб багатоквартирний будинок як цілісний організм споживав менше, треба його "одягти" і відрегулювати рівномірну подачу тепла по кожному приміщенню. Для цього не тільки потрібні значні кошти, але також треба домовитися з сусідом, з яким не розмовляв роками, оформити документи, виконати роботи і тільки потім почати економити. Домовлятися та чути один одного мешканці будинку вже навчилися, працювати з документами вміють члени правління. А хто допоможе з перевіркою найкращих технічних рішень та фінансуванням? Зараз фінансування на енергоефективні ремонти можна отримати у Фонді Енергоефективності та у міській раді. Із технічними рішеннями також допомагають консультанти Фонду Енергоефективності.

Щоб дізнатися більше про співпрацю з Фондом, правління ОСББ "Хорол" запросило на зустріч зі співвласниками регіонального представника Фонду Енергоефективності Володимира Колієнка. На зустрічі співвласники почули про роботу Фонду та про те, що Миргородська міська рада готова співпрацювати з Фондом, виділяти кошти на компенсацію частини затрат мешканців, котрі готові зменшувати споживання тепла.

Володимир Колієнко про зустріч: "Мої враження зі зборів: ОСББ "Хорол" спроможне бути першопрохідцем до Фонду енергоефективності. Є досвід роботи з міжнародними фондами, є правління, якому довіряють, є виважені співвласники. Залишається прийняти рішення."

Деякі співвласники вже зрозуміли, що розумне використання енергії - спільна справа, де внесок кожного – його комфорт та економія грошей. На капітальні ремонти багатоквартирних будинків, зокрема ти, що розташовані в тепловому районі, де впроваджується проєкт MO.GE.DI.CO, можуть отримати співфінансування від Фонду енергоефективності та міської ради.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]