Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Правова освіта громадян
2017-08-23

Міський голова Сергій Соломаха зустрівся з в.о. керівника Координаційного центру з надання безоплатної правової допомоги  Олексієм Бонюком, який  відвідав   Миргород у рамках робочого візиту  до Полтавської області. Він ознайомився з роботою  структурних підрозділів  та розповів про перспективи правової освіти.

Олексій Бонюк разом з директором Регіонального центру Олександром Черчатим розповіли про те, як функціонує система БПД в Україні та, зокрема, на Полтавщині. «Система безоплатної правової допомоги працює уже п’ятий рік, і через мережу центрів та бюро правової допомоги забезпечує доступ жителів як великих міст, так і маленьких селищ до якісної правової допомоги», - зазначив в.о. директора Координаційного центру. Зокрема, нова послуга в системі БПД– дистанційне звернення громадян за консультаціями та роз'ясненнями. Також працює безоплатна загально українська "гаряча" лінія контактного центру   - 0 800 213 103.

 Керівник Координаційного центру з надання безоплатної правової допомоги також розповів про підсумки роботи бюро та центрів правої допомоги в Полтавській області, зазначивши, що Миргородське бюро  правової допомоги, яке було створено за підтримки органів місцевого самоврядування  одним з перших, показує гарні показники. За словами керівника цього бюро Людмили Горобець, за рік роботи послугами скористалися більше тисячі громадян. 900 осіб звернулися за первинною допомогою і лише 10% було призначено державного адвоката.

Під час розмови також було обговорено питання підтримки місцевою владою ініціатив системи БПД щодо розширення доступу громадян до правової допомоги.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

До уваги керівників підприємств Миргородської міської територіальної громади!

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 29 квітня 2024 року

     
     
“Гаряча” телефонна лінія

29 квітня 2024 року з 16 до 17 години буде проведено особистий прийом громадян в режимі  “гарячої” телефонної лінії керуючою справами виконавчого комітету Нікітченко Антоніною Борисівною. Охочих просимо звертатися за телефоном 5-25-01.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]