Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Поліція розповіла громадськості про розслідування правопорушення на центральному ринку
2020-06-18

На засіданні громадської ради, що відбулося 18 червня, поліція Миргорода розповіла громадськості міста про перебіг розслідування кримінального провадження, відкритого за фактом спричинення тілесних ушкоджень 66-річному заступнику директора місцевого ринку.

За інформацією начальника Миргородського відділу поліції Андрія Тюкова, подія мала місце 7 червня, близько 09:30. Тоді у Миргороді на території центрального ринку 33-річний місцевий житель вдарив заступника директора підприємства. Від удару 66-річний чоловік впав і знепритомнів. Його в безпорадному стані каретою швидкої госпіталізували до реанімаційного відділення Миргородської районної лікарні. За даним фактом відомості були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань – за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження.

Начальник територіального підрозділу поліції розповів про слідчі та оперативні дії, які були реалізовані для розкриття цього злочину: «Встановлено особу правопорушника, допитані свідки та призначено ряд відповідних судових експертиз. 33-річному миргородцю повідомлено про підозру у спричиненні умисних тяжких тілесних ушкоджень та обрано судом запобіжний захід – особисте зобов’язання».

 Схвильвані такою ситуацією, члени громадської ради  наполягали на суб'єктиновному росзслідуванні  правопорушення та  постійному звітуванню керівництва поліції  перед громадськістю.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]