Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Планування комунікаційної стратегії
2018-05-25

Тренінг «Планування комунікаційної стратегії» для представників проектів, що фінансуються Європейським Союзом, відбувся 23 травня в офісі Communicating Europe in Ukraine (Київ). Учасники тренінгу - комунікаційні менеджери проектів з усієї України - навчались ефективно та реалістично планувати комунікацію з громадою. Від Миргорода та проекту MO-GE.DI.CO участь у тренінгу взяла Анна Саєнко. На тренінгу учасники розглянули основні етапи розробки Комунікаційної стратегії, отримали слушні поради та корисну інформацію, на що в першу чергу потрібно звернути увагу.

77% українців не знають про роль ЄС в Україні. Тому дуже важливо надати людям інформацію та розуміння про проекти, які ЄС допомагає втілювати в нашій державі, та причини, з яких це відбувається. Окрім того, здебільшого ЄС впроваджує в Україні пілотні проекти, кожен з яких має свій унікальний досвід. Усі вони покликані покращити рівень життя українців у найближчі роки.

У Миргороді в рамках другої фази Програми Європейського Союзу "Угода мерів – Демонстраційні Проекти 2" реалізовується проект MO.GE.DI.CO. Термін виконання - 2018-2021 роки. Вартість проекту - 1 019,5 тис. євро, з яких грант від Європейського Союзу - 762,8 тис. євро, кошти міського бюджету – 256,7 тис. євро. Цілями Проекту є зниження викидів СО2 на 20% в рамках обраного теплового району міста, використання відновлювальних ресурсів, зниження тепловтрат при доставці теплоносія та енергоефективна модернізація дитячого садочку № 10.

ОГОЛОШЕННЯ
     
“Гаряча” телефонна лінія

29 квітня 2024 року з 16 до 17 години буде проведено особистий прийом громадян в режимі  “гарячої” телефонної лінії керуючою справами виконавчого комітету Нікітченко Антоніною Борисівною. Охочих просимо звертатися за телефоном 5-25-01.

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]