Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Підтримуємо бізнес - розвиваємо громаду!
2022-08-08

Воєнні дії змусили багатьох підприємців покинути рідну територію, закрити бізнес чи  перемістити його у безпечне місце. Чимало підприємців знайшли прихисток  і в нашій громаді. На жаль, на сьогодні в місті відчувається дефіцит вакансій для працевлаштування внутрішньо переміщених осіб. Тому одним із варіантів є відкриття підприємницької діяльності. За словами заступниці міського голови Наталії Молочко, у Стратегії розвитку Миргородської громади підтримка місцевого бізнесу та співпраця з підприємцями є пріоритетною.

У липні відділом підприємництва, торгівлі та агропромислового комплексу міської ради було проведено опитування серед внутрішньо переміщених осіб, щоб зрозуміти, чи вони зацікавлені у відкритті власної справи в нашій громаді і якої допомоги потребують. Як результат, було організовано зустріч із внутрішньо-переміщеними особами, які планують відкрити бізнес у Миргородській міській територіальній громаді. Під час цієї зустрічі підприємцям розповіли про громаду, її особливості та презентували інвестиційні можливості, ознайомили з послугами ЦНАПу та як зареєструвати бізнес. Найбільше зацікавлення викликали міські та державні програми підтримки бізнесу, програми, в яких вони можуть брати участь та отримати кошти на свою справу чи навчання.

Підсумовуючи захід, начальник відділу підприємництва, торгівлі та агропромислового комплексу Вероніка Богаєнко, зазначила, що планують проводити такі зустрічі вже спільно з підприємцями громади та сподіваються на співпрацю бізнесу миргородців та внутрішньо переміщених осіб.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається виконком
22 травня 2024 року о 9.00 скликається засідання виконавчого комітету 
     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 08 травня 2024 року

     
     
До уваги жителів Єрок, Ярмаків, Слобідки!

9 травня відбудеться виїзний прийом громадян 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]