Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Підтримка місцевих виробників та налагодження співпраці – запорука економічної стійкості громади
2024-05-10

Продовжуємо працювати над реалізацією Програми розвитку малого підприємництва та сільськогосподарського виробництва Миргородської міської територіальної громади на 2024– 2026 роки. Відбулася зустріч представників міської ради та керівників виробничих підприємств громади, на якій обговорили важливі питання діяльності підприємств, промоції продукції українського виробника та подальшої співпраці. У ході зустрічі були обговорені проєкти, які спрямовані на підтримку українського бізнесу на державному та обласному рівні попри широкомасштабну війну.

Представники  підприємств - місцевих виробників громади зацікавились можливостю долучення до державної платформи "Зроблено в Україні", яка спрямована на популяризацію товарів, що виробляються в Україні шляхом маркування продукції відповідним логотипом. Практика споживання української продукції має стати частиною повсякденної культури кожного українця.

Також на зустрічі обговорили переваги долучення місцевих виробників громади до формування Каталогу товаровиробників Полтавщини. Це сприятиме популяризації торгових марок Полтавщини, насиченню споживчого ринку громади та області високоякісними і конкурентоспроможними місцевими товарами. Каталог буде розповсюджено на заходах із підприємствами інших областей для налагодження бізнес-зв’язків, розіслано торгово – промисловим палатам  та торговим мережам в межах країни, а також презентуватиметься представникам іноземних бізнес-делегацій для сприяння експорту місцевих товаровиробників тощо.

 

Відділ розвитку бізнесу, торгівлі та туризму управління економічного розвитку та інвестицій міської ради

ОГОЛОШЕННЯ
     
Особистий прийом громадян

20 травня 2024 року  з 16.00  до 17.00  у приміщенні Центру надання адміністративних послуг м. Миргорода  (вул. Гоголя,171/1) заступник міського голови - начальник управління економічного розвитку та інвестицій Молочко Наталія Володимирівна проводитиме особистий прийом громадян.  Попередній запис за телефоном   (05355) 5-25-09  або у  ЦНАП.

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 20 травня 2024 року

     
     
Оголошення

Про створення Комітету з впровадження Стратегії розвитку Миргородської міської територіальної громади до 2030 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]