Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Підсумки XV шахового фестивалю "Миргород - 2016"
2016-07-25

25 липня міський голова Сергій Соломаха взяв участь у церемонії нагородження переможців XV шахового фестивалю "Миргород - 2016". Сергій Павлович привітав усіх учасників та запросив гравців на чергову зустріч за шахівницями у місті-курорті.

Як повідомив ініціатор фестивалю, суддя національної категорії, тренер ФІДЕ Валерій Яворовський, цього разу за кубки та грошові заохочення змагалися понад 160 учасників з 16 областей України. За словами головного судді турніру, міжнародного арбітра Олега Товчиги, гравці показали високий рівень гри у різних вікових групах. За шахівницями упродовж змагань точилася напружена боротьба. Переможців визначали у кожному турнірі з обрахунком за міжнародною системою: турнір „А” – опен з обрахунком рейтингу FIDE; турнір „Б” – опен з обрахунком національного рейтингу (ІК України, ФІДЕ не більше 2250); турнір „В” – дитячий опен (2002 р.н. та молодші) з обрахунком національного рейтингу; турнір „Г” – рапід-турнір з обрахунком рейтингу член виконкому Федерації шахів України з швидких шахів; турнір „Д” – бліц-турнір з обрахунком рейтингу FIDE з бліцу.

Миргородців знову порадував вихованець ДЮСШ, учень гімназії ім.Т. Шевченка  Роман Яременко. Хоббі, яке він уподобав з чотирьох років, принесло кандидату в майстри спорту перше місце в турнірі "А". А Влада Ставицька посіла друге місце серед жінок. Вітаємо всіх переможців і бажаємо нових перемог за шахівницями.

Змагання проходили  у приміщенні Миргородської спеціалізованої школи № 5 під патронатом Миргородського міського голови Сергія Соломахи. Спонсори заходу: ПрАТ "Миргородкурорт", ПАТ" Миргородський завод мінеральних вод", за підтримки відділу у справах спорту сім"ї та молоді, відділу освіти, Миргородської ДЮСШ, адміністрації Миргородської СШ №5. Організатори та спонсори фестивалю вручили кубки, призи та заохочувальні сувеніри переможцям.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]