Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Підбили підсумки роботи профільних комісій міської ради 7 скликання
2020-10-01

30 вересня у залі засідань міської ради відбулися круглі столи, за якими було підбито підсумки роботи постійних  комісії міської ради 7 скликання. Кожна комісія засідала почергово, дотримуючись карантинних заходів. Зроблене депутатами під час цієї каденції підсумовувала секретар міської ради Наталія Гирка. Вона повідомила, що за п'ять років міською радою 7 скликання було організовано і проведено 58 пленарних засідань та ухвалено більше 4 тисяч рішень. Стабільно та продуктивно працювали шість постійних комісій: соціальна, освітня, бюджетна, регламентна, комунальна, земельна.

Нагадала Наталія Олексіївна і найважливіші моменти депутатської діяльності та виокремила ухвалені найважливіші рішення. До них можна віднести: затвердження Стратегії сталого розвитку Миргородського субрегіону до 2028 року, створення комунального некомерційного підприємства "Миргородський міський центр первинної медико-санітарної допомоги" Миргородської міської ради, реконструкція центрального мосту, організація роботи ЦНАП, екологічні питання, запуск FM-радіо, реалізація низки проєктів у різних сферах життєдіяльності міста та  багато інших.

З метою оперативного вирішення проблемних питань життєдіяльності міста, порушених депутатами, добре себе зарекомендувала така форма роботи, як депутатське звернення. Депутати були активними не тільки під час роботи пленарних засідань, а також брали участь у робочих групах, комісіях, проєктах. За ініціативи депутатів міської ради протягом звітного періоду було організовано велика кількість навчань обміну досвідом. Протягом року депутати активно працювали в своїх округах: проводили прийоми громадян, організовували масові та спортивні заходи у мікрорайонах, пропагували здоровий спосіб життя.

Згадали на засіданнях і тих депутатів, які відійшли у вічність: Олега Супруненка, Валентину Прокопенко, Григорія Семененка.

Спілкуючись із депутатами міський голова Сергій Соломаха подякував усім за конструктивну роботу, побажав кожному залишатися активним в життєдіяльності громади.

Символічним подарунком для депутатів цієї каденції став фільм по їхню діяльність від телестудії " Миргород".

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]