Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Підбили підсумки роботи профільних комісій міської ради 7 скликання
2020-10-01

30 вересня у залі засідань міської ради відбулися круглі столи, за якими було підбито підсумки роботи постійних  комісії міської ради 7 скликання. Кожна комісія засідала почергово, дотримуючись карантинних заходів. Зроблене депутатами під час цієї каденції підсумовувала секретар міської ради Наталія Гирка. Вона повідомила, що за п'ять років міською радою 7 скликання було організовано і проведено 58 пленарних засідань та ухвалено більше 4 тисяч рішень. Стабільно та продуктивно працювали шість постійних комісій: соціальна, освітня, бюджетна, регламентна, комунальна, земельна.

Нагадала Наталія Олексіївна і найважливіші моменти депутатської діяльності та виокремила ухвалені найважливіші рішення. До них можна віднести: затвердження Стратегії сталого розвитку Миргородського субрегіону до 2028 року, створення комунального некомерційного підприємства "Миргородський міський центр первинної медико-санітарної допомоги" Миргородської міської ради, реконструкція центрального мосту, організація роботи ЦНАП, екологічні питання, запуск FM-радіо, реалізація низки проєктів у різних сферах життєдіяльності міста та  багато інших.

З метою оперативного вирішення проблемних питань життєдіяльності міста, порушених депутатами, добре себе зарекомендувала така форма роботи, як депутатське звернення. Депутати були активними не тільки під час роботи пленарних засідань, а також брали участь у робочих групах, комісіях, проєктах. За ініціативи депутатів міської ради протягом звітного періоду було організовано велика кількість навчань обміну досвідом. Протягом року депутати активно працювали в своїх округах: проводили прийоми громадян, організовували масові та спортивні заходи у мікрорайонах, пропагували здоровий спосіб життя.

Згадали на засіданнях і тих депутатів, які відійшли у вічність: Олега Супруненка, Валентину Прокопенко, Григорія Семененка.

Спілкуючись із депутатами міський голова Сергій Соломаха подякував усім за конструктивну роботу, побажав кожному залишатися активним в життєдіяльності громади.

Символічним подарунком для депутатів цієї каденції став фільм по їхню діяльність від телестудії " Миргород".

ОГОЛОШЕННЯ
     
До уваги жителів Біликів та Зубівки!

Виїзний прийом громадян

     
     
Засідання постійної комісії з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

10 травня 2024  року о 14.00  в залі засідань міської ради відбудеться засідання постійної  комісії Миргородської міської ради 8 скликання з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 09 травня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]