Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Pfizer, CoronaVac, Moderna – громадяни самі обирають, якою вакциною отримати щеплення від COVID-19
2021-07-29

Pfizer, CoronaVac, Moderna - такі вакцини пропонують охочим щепитися від коронавірусу в Миргородському центрі масової вакцинації, де працюють три бригади медиків. Після заповнення відповідної анкети громадяни самі вибирають вид вакцини та отримують щеплення. Станом на 29 липня провакциновано більше 11 тисяч жителів Миргородської міської територіальної громади та інших населених пунктів. Більше 3,5 тисяч людей отримали другу дозу, повідомив в. о. директора КНП "Миргородський міський центр ПМСД" Олександр Лапіга.

На щеплення до центру вакцинації попередньо записуватися необов’язково. Достатньо мати з собою паспорт, декларацію з сімейним лікарем або ідентифікаційний код. Тестуватися на антитіла чи антигени до COVID-19 перед чи після щеплення не потрібно. Перед щепленням необхідно заповнити згоду безпосередньо в центрі вакцинації, кажуть лікарі. Пояснюють, що після отримання вакцини дехто може відчувати побічні реакції. Вони є нормальними й минають за кілька годин чи днів після вакцинації. Після введення вакцини організм певним чином формує імунну відповідь, яка захистить від важкого перебігу та ускладнень від хвороби. Після вакцинації пацієнт має залишатися у місці проведення вакцинації для спостереження принаймні протягом 30 хвилин на випадок виникнення алергічної реакції.

Вакцинація – це єдиний спосіб, який дасть змогу швидко побороти коронавірус, захистити себе та свої родини й повернутися до звичного життя. Всі вакцини безпечні й ефективні. Щеплення – добровільні та безкоштовні.

У Миргороді центр масової вакцинації працює в Міському будинку культури, за адресою вулиця Гоголя, 141/1, щоденно з 9 до 18 години. Телефон для довідок -  0995490091.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається п’ятдесята сесія міської ради

17 травня о 9.00 скликається п’ятдесята  сесія міської ради восьмого скликання

     
     
Стартує розроблення Програми комплексного відновлення території Миргородської громади

Про початок розроблення Програми комплексного відновлення території Миргородської міської територіальної громади

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 07 травня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]