Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Перемога Миргородської ЗОШ №1 в обласному конкурсі екологічних ініціатив
2021-06-08

Проєкт Миргородської ЗОШ №1 "Сучасний кабінет – лабораторія екології та біології"  - серед переможців конкурсу екологічних громадських ініціатив Полтавської області 2021 року. 7 червня робоча група сформувала список переможців та попередньо визначили по 7 проєктів-переможців серед сільських та селищних рад, 27 проєктів – серед міських рад. 

“Фінансування проєктів-переможців відбувається з розрахунку на кількість населення, що проживає на тій території. Вперше за історію цього конкурсу, міста подали чимало проєктів. Цього року вперше подані проєкти розподіляли на три списки: по сільським, селищним та міським радам. Всі пропозиції громад робоча група врахує при проведенні наступних конкурсів. Якщо переможці нададуть підтвердження на фінансування свого проєкту, то він залишається серед переможців. Якщо ж ні, то для реалізації братимуть наступний у рейтинговому списку проєкт. Громади до кінця року мають реалізувати ці екоініціативи”, – резюмувала Олеся Дроботенко.

Проєкт «Сучасний кабінет – лабораторія екології та біології у Миргородській ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 імені Панаса Мирного» допоможе створити сучасний шкільний кабінет екології та біології – лабораторію для вивчення наук про природу, де учні зможуть затишно та комфортно отримувати знання, формувати екологічну компетентність, вчитися зберігати навколишнє середовище. За проєкт проголосували 589 миргородців.

Очікувані результати проєкту:  отримаємо 80 м2 сучасного кабінету екології та біології – лабораторії з суперсучасним LCD мікроскопом. Це будуть відшпакльовані та пофарбовані стеля і стіни, замінено покриття підлоги, замінено світло на 10 світлодіодних панелей по 30 Вт, встановлена магнітно – маркерна дошка,  йдеться в описі проєкту.

З переліком проєктів-переможців сільських рад можна ознайомитися за посиланням: https://cutt.ly/3nQcKa0, селищних рад: https://cutt.ly/gnQcCJZ, міських рад: https://cutt.ly/pnQcNRz.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]