Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Педагогічна майстерня
2023-05-08

Рух – це життя! Активна рухова діяльність дітей дошкільного віку має особливе значення для сприяння розвитку та становлення особистості в цілому. Під час засідання «Педагогічної майстерні» для інструкторів з фізкультури закладів дошкільної освіти, що відбулося 03.05.2023 року в ЗДО № 2 «Оленка» (ясла-садок) комбінованого типу Миргородської міської ради Полтавської області, присутні обговорили питання щодо організації фізкультурно-оздоровчої роботи з використанням фітнес Strength Band. 

Як правильно обрати спортивний інвентар для тренувань з дошкільнятами, які переваги та недоліки в роботі з ним – розповіла Пивовар Марина Валеріївна, інструктор з фізкультури ЗДО № 2 «Оленка». Вона зазначила, що грамотний підбір вправ допоможе зміцнити здоровий м'язовий корсет, поліпшити поставу, ізольовано опрацювати потрібні м'язи рук і ніг, і найголовніше – отримати задоволення від рухів і фізичної діяльності.

Учасники засідання долучилися до майстер-класу, виконали фітнес Strength Band та переконалися в простоті використання цього спортивного інвентаря.

 

Матеріали заходу можна переглянути за покликанням: https://drive.google.com/drive/folders/1enXun25TZ_rJpLWPp8oJLryOSde1J02d?usp=sharing

 

 Любов Гречка, консультант КУ ЦПРПП

Миргородської МР

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 30 квітня 2024 року

     
     
Оголошення

До уваги керівників підприємств Миргородської міської територіальної громади!

     
     
“Гаряча” телефонна лінія

29 квітня 2024 року з 16 до 17 години буде проведено особистий прийом громадян в режимі  “гарячої” телефонної лінії керуючою справами виконавчого комітету Нікітченко Антоніною Борисівною. Охочих просимо звертатися за телефоном 5-25-01.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]