Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Патріотичне виховання в закладах освіти Миргорода
2018-11-07

Стан організації патріотичного виховання в закладах освіти міста обговорили на засіданні виконавчого комітету, що відбувся 7 листопада. Інформувала начальник відділу освіти Тетяна Колибельнік. За словами доповідача, національно-патріотичне виховання, яке є складовою загального виховного процесу, посідає особливе місце у плануванні роботи в навчальних закладах міста.

Тетяна Миколаївна поінформувала, що на виконання Указу Президента України від 12 червня 2015 року №334/2015 «Про заходи щодо поліпшення національно-патріотичного виховання дітей та молоді», Стратегії національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2016 – 2020 роки, Концепції національно-патріотичного виховання дітей та молоді, Програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді у Полтавській області на 2016 – 2020 роки, Обласної цільової програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2017 – 2020 роки, з метою формування національно  свідомої, активної, всебічно розвиненої, патріотично налаштованої української молоді, рішенням № 9 сесії міської ради від 19.02.2016 р. затверджено Програму реалізації Концепції допризовної підготовки і військово-патріотичного виховання молоді м. Миргорода на 2016 – 2020 роки, відділом освіти розроблено план заходів щодо національно-патріотичного виховання молоді на 2017 – 2020 рр. У 2017 – 2018 н. р. заходи, спрямовані на формування національної самосвідомості, виховання любові до рідної землі, держави, народу, визнання духовної єдності населення всіх регіонів України, були різних рівнів: класні, гурткові, шкільні та загальноміські.

Тетяна Миколаївна докладно розповіла про шкільні та загальноміські заходи, зазначивши, що всі вони постійно висвітлюються у ЗМІ, на сайтах міської ради, відділу освіти, навчальних закладів. Докладний звіт про стан організації патріотичного виховання в закладах освіти міста.

Під час обговорення цього питання слово взяв директор станції юних туристів Василь Ніколаєнко. Він зазначив, що організована і проводиться значна робота у відповідному напрямку.  На його думку, перелік заходів можна розширити. Він підготував деякі рекомендації, які міський голова Сергій Соломаха доручив опрацювати відділу освіти з перспективою їх  подальшого включення до Плану заходів щодо національно-патріотичного виховання молоді на 2017–2020 роки.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]