Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Озеленення міста
2022-06-14

Продовжується зелене оформлення міського громадського простору. Працівники дільниці з благоустрою упорядковують клумби на центральній площі, у парках і скверах, біля установ та закладів, на зелених зонах уздовж пішохідних частин. Тисячі однорічних та багаторічних рослин, які було вирощено та закуплено КП “Спецкомунтранс”, вже радують око та створюють позитив у ці тривожні часи.

Щоденно озеленювачі висаджують квіти та зелені рослини, створюючи естетичні локації. За словами майстра з благоустрою КП “Спецкомунтранс” Наталії Киршиної, цьогоріч за бюджетні кошти придбані і посаджені квіти біля  Вічного вогню, а також на центральному мосту і в підвісних кашпо квіткових фонтанів. Міські клумби прикрашають квіти з власної теплиці. Там виростили більше 8 тисяч саджанців агіратума, сальвії, цинерарії, бальзаміну, чорнобривців та катарантусів. До оформлення громадського простору працівники “Спецкомунтрансу” підходять креативно, створюючи флористичні ансамблі. Старанно за ними доглядають та щоденно поливають, щоб місто було квітучим. Озеленювачі кажуть, що намагаються створювати красу і затишок для всіх жителів і гостей, а тому просять цінувати їх працю – не виривати і не нівечити рослини! З квітами до Перемоги!

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 30 квітня 2024 року

     
     
Оголошення

До уваги керівників підприємств Миргородської міської територіальної громади!

     
     
“Гаряча” телефонна лінія

29 квітня 2024 року з 16 до 17 години буде проведено особистий прийом громадян в режимі  “гарячої” телефонної лінії керуючою справами виконавчого комітету Нікітченко Антоніною Борисівною. Охочих просимо звертатися за телефоном 5-25-01.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]