Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Оздоровча зарядка та заняття із скандинавської ходи для студентів Університету III віку
2021-06-07

Цього року люди поважного віку почали частіше долучатися до занять спортом. Вони закінчили свій трудовий шлях і вже можуть приділити час для себе. Хоч зараз студенти Університету III віку перебувають на літніх канікулах, для них проводяться гуртки в’язання, вишивки, співів та основ здорового способу життя. Підопічні Територіального центру займаються оздоровчою зарядкою, скандинавською ходою, плаванням, спортом, спілкуються з природою та зміцнюють імунітет. Заняття проводяться на свіжому повітрі, що сприяє загартовуванню організму наших студентів і несе додатковий оздоровчий ефект. 

Варто зазначити, що наші підопічні мають змогу не лише оздоровитися, а й помилуватися надзвичайною красою, адже тренуються вони в екологічно чистому навколишньому середовищі в курортній зоні міста Миргород на березі річки Хорол. Найбільш доступним і поширеним різновидом фізичних вправ є скандинавська хода. Вона сприяє оздоровленню, стимулює процес обміну речовин, дихання, кровообігу, залучає до роботи м’язи нижніх кінцівок. Це такий вид фітнесу на свіжому повітрі. Тому ранкові заняття спортом та прогулянки зі скандинавськими палицями заряджають енергією і гарним настроєм підопічних Територіального центру на цілий день, розповідають пенсіонери.

Приєднуйтесь до лав студентів Університету III віку. Це можливість не лише оздоровитися, а й дізнатися щось нове. Це постійне спілкування з новими друзями, однодумцями, а також плече підтримки у важку хвилину.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
До уваги жителів Біликів та Зубівки!

Виїзний прийом громадян

     
     
Засідання постійної комісії з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

10 травня 2024  року о 14.00  в залі засідань міської ради відбудеться засідання постійної  комісії Миргородської міської ради 8 скликання з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

     
     
Скликається виконком
22 травня 2024 року о 9.00 скликається засідання виконавчого комітету 
     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]