Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Оперативна нарада
2022-11-01

Про життєзабезпечення роботи об’єктів критичної інфраструктури в осінньо-зимовий період та облаштування пунктів обігріву  в громаді на випадок кризових ситуацій йшлося на оперативній нараді, яку 31 жовтня провів міський голова Сергій Соломаха. Сергій Павлович наголосив, що на сьогодні головне завдання для комунальних служб та підприємств енергетики – забезпечення  безперебійної подачі електроенергії та оперативне реагування ремонтних бригад у випадку диверсій чи аварій, а також облаштування місць обігріву для  людей у разі такої необхідності.

У ході наради було детально обговорено використання наявного резервного обладнання та пального, переданого установам та закладам, а також облаштування спільних "теплих" місць у визначених приміщеннях та розгортання  мобільних пунктів обігріву.

Керівники комунальних підприємств та організацій проінформували про встановлення та перевірку роботи резервного обладнання. Окрім цього, було обговорено додаткові потреби в обладнанні, яке необхідне для функціонування закладів та установ під час аварійних ситуацій.

Підсумовуючи нараду, міський голова наголосив на раціональному використанні пального, яке надали міжнародні партнери та закупили коштом із резервного фонду громади, та вчергове закликав до згуртованої та оперативної роботи керівників об'єктів критичної інфраструктури та всіх підрозділів для забезпечення жителів громади необхідними послугами у разі виникнення надзвичайної ситуації.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
До уваги жителів Біликів та Зубівки!

Виїзний прийом громадян

     
     
Засідання постійної комісії з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

10 травня 2024  року о 14.00  в залі засідань міської ради відбудеться засідання постійної  комісії Миргородської міської ради 8 скликання з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 09 травня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]