Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Онлан-інтерактив на карантині: екватор участі у проєкті «ZERO WASTE SCHOOL» Миргородської гімназії ім. Т.Г.Шевченка
2020-05-19

15 квітня стартував в онлайн-форматі «Zero Waste School» — проєкт для учнів, вчителів та директорів, покликаний запровадити культуру сортування відходів у школах та громадах.    У проєкті бере участь 75 шкіл з усієї України. Серед них і команда Миргородської гімназії ім. Т.Г.Шевченка.

На даний час миргородська команда разом з іншими уже взяла участь у різноманітних заходах в рамках проєкту:

 прослухала лекції про сортування та екодружній спосіб життя, стратегію переговорів, шляхи вирішення складних ситуацій та методи комунікацій, комунікацію у соцмережах;

виконала домашні завдання: намалювала карту міста та позначила на ній найбільш проблемні з екологічної точки зору ділянки; створила дерево екологічних проблем, що потрібно подолати, та дерево рішень, які допоможуть справитися з визначеною проблемою, спробувала написати прес-реліз участі в проєкті.

Протягом травня команди навчаться управляти проєктами, прогнозувати ризики, комунікувати із зацікавленими сторонами та ЗМІ; складуть план реалізації власного проєкту; дізнаються, як залучати фінансування для нього.

Після онлайн-навчання гімназійна команда проведе тренінг для свого закладу та організує громадський проєкт “Zero Waste Day” для миргородської громади.

Про важливість та мету проєкту для команд-учасниць читаємо на його офіційному сайті: «За цей період вони зможуть отримати знання про проєктний менеджмент, комунікації, дізнаються про можливості отримання грантів та про соціальну відповідальність, навчаться сортувати, поспілкуються з представниками Klitschko Foundation та компанії «Кока-Кола Україна», а також з екологами, спеціалістами з фандрейзингу, екоблогерами, громадськими активістами… Ми віримо: передаючи досвід та знання учасникам проєкту, разом ми зможемо зробити громади більш екосвідомими!»

Дізнатися більше про проєкт можна за посиланням: https://www.klitschkofoundation.org/projects/education/zero-waste-school/

 

 Про участь гімназії у проєкті читайте на сайті закладу: http://mirgimnaziya.at.ua та у групі «Миргородська гімназія ім. Т.Г.Шевченка» в фейсбуці.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]