Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Олімпійський тиждень
2018-09-28

Уже традиційно, що навчальний рік  у закладах освіти міста розпочинається з проведення  Олімпійського тижня та Всеукраїнського Олімпійського уроку. Більше 3700 школярів та дошкільників цього року взяли участь у заходах, присвячених Дню фізичної культури і спорту, який відзначається саме у вересні. Метою проведення стало залучення якомога більшої кількості дітей, юнацтва до занять фізичною культурою і спортом, пропаганда здорового способу життя, сприяння розвитку олімпійського руху в Україні.

Протягом Олімпійського тижня в школах міста були проведені турніри та змагання з легкої атлетики, футболу, волейболу, баскетболу, настільного тенісу, шахів, греко – римської боротьби, військово - прикладних видів спорту. На урочистих лінійках, олімпійських уроках, годинах спілкування, присвячених відкриттю тематичного тижня, учні більше дізналися про історію, ідеали і традиції  олімпійського руху, видатних спортсменів Олімпіад. Захоплення викликали спортивні естафети, ігри, квести: «Веселі старти»,  «Богатирські ігри»,  «Олімпійці серед нас». Учні  навчальних закладів взяли активну участь у велопробігу з нагоди святкування Дня міста.                                                     

Знаковою подією стало відкриття спортивного майданчика у СШ №5 (директор Горобець С.М.). Це стало можливим завдяки сприянню міської влади,  депутата обласної ради К. Кірпосенка. Чималих зусиль до монтажу спортивних споруд доклали  працівники закладу на чолі з директором школи.

   Залучилися до проведення Олімпійського тижня і заклади дошкільної освіти. Упродовж вересня в дитячих садочках проводилися заняття фізкультурного та валеологічного спрямування, спортивні змагання, конкурси, квести, велосипедні перегони і пішохідні переходи, виставки, екскурсії, майстер-класи, а також оздоровчі заняття з степ-аеробіки, хатха-йоги, джампінгу, фітбол-аеробіки та  ігрового стретчингу. Цікаво і весело пройшли  спортивні розваги «Малі олімпійські ігри», «Школа м’яча», «Хто в спортивні ігри грає, той здоров’я добре має», «Зростаймо дужими, до спорту небайдужими», розваги у басейні «Водичко, водичко, умий моє личко». У фізкультурних святах «У країні Спортландії», «В казку - за здоров’ям», «Малятко – здоров’ятко» разом з дітьми та педагогами взяли участь батьки вихованців.  

Щорічне проведення Олімпійського тижня у навчальних закладах міста сприяє вихованню у підростаючого покоління позитивного ставлення до фізичної культури, спорту, олімпійського руху, здорового способу життя.

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]