Цивільний захист Карта укриттів

Ти як? Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Обмін досвідом між учасниками Угоди мерів
2024-10-11

9-10 жовтня у Латвійському місті Цесіс проходив обмін досвідом учасників Угоди мерів в рамках програми транскордонного співробітництва за ініціативою "Глобальна угода мерів по клімату та енергії – міста зустрічаються з містами". Учасником  заходу була і Миргородська громада як партнер програми Global Covenant of Mayors for Climate & Energy(GCoM) Cities-mee-Cities. Передовий досвід латвійського міста вивчав головний спеціаліст відділу стратегічного планування, інвестиційної політики та енергоменеджменту міської ради  Денис Литвиненко.

 

Учасники візиту - партнери кластера програми Global Covenant of Mayors for Climate & Energy(GCoM) Cities-mee-Cities, до складу якої входить Торрес Ведраш (Португалія), Білгород-Дністровський  та Миргород (Україна),  Бєльці (Молдова), Гавар (Вірменія), знайомилися зі стратегіями, впровадженими для підвищення якості життя, енергоефективності та сталого розвитку Цесіса.

Це місто інвестувало значні кошти у відновлення інфраструктури, громадських та приватних будівель для скорочення викидів, а також у STEM-освіту та сталий дизайн для підвищення обізнаності про зміну клімату, створення нових функцій для місцевого населення.

Зокрема, учасникам обміну показали стійкі та самодостатні будівлі:  такі як Spase Intelligent Center та центр соціальних послуг Perle, які отримали Гран-прі Latvian Architecture Awards 2022. Ці об'єкти є  блискучими прикладами сталих та надихаючих рішень.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Вакансії

Актуальний список вакансій

     
     
Опитування

Опитування Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини серед споживачів послуги централізованого водопостачання

     
     
Увага! Конкурс!

Відділ культури Миргородської міської ради оголошує конкурс на заміщення посади директора літературно-меморіального музею Д.Гурамішвілі

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]