Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Обговорили питання надходжень до бюджету громади
2022-11-02

Миргородською міською радою постійно проводиться робота з аналізу  надходжень та пошуку резервів по наповненню бюджету громади. І лише завдяки спільним зусиллям з податківцями можливо досягти результату. 1 листопада 2022 року було проведено робочу зустріч представників Миргородської міської ради на чолі із заступником міського голови Наталією Молочко та представників Головного управління Державної податкової служби у Полтавській області, які відповідають за адміністрування податків і зборів та погашення податкового боргу.

У ході зустрічі  були обговорені  питання надходжень до бюджету громади. Найбільшу увагу було приділено сплаті мешканцями громади в умовах воєнного часу податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, платі за землю, виплаті сільськогосподарськими товаровиробниками орендної плати власникам паїв та сплаті податку на доходи фізичних осіб.

Станом на 1 жовтня 2022 року  заборгованість громадян, які мають земельні ділянки, нерухоме майно на території громади, або здійснюють підприємницьку діяльність, до бюджету Миргородської громади складає понад 24 млн. грн. з них борги по податку на нерухоме майно становлять 6,8 млн. грн., земельному податку -  13,8 млн. грн. За 10 місяців 2022 року борг по цих податках виріс більше ніж в 3 рази. Наталією Молочко було наголошено на важливості своєчасної сплати всіх видів податків та погашення заборгованості, адже це безпосередньо впливає на наповнюваність місцевих бюджетів.

Під час зустрічі визначено план спільних дій по забезпеченню надходження податків до бюджету громади та погашення податкового боргу.

Відділ моніторингу місцевих податків та з питань зайнятості

ОГОЛОШЕННЯ
     
Засідання постійної комісії з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

10 травня 2024  року о 14.00  в залі засідань міської ради відбудеться засідання постійної  комісії Миргородської міської ради 8 скликання з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

     
     
Скликається виконком
22 травня 2024 року о 9.00 скликається засідання виконавчого комітету 
     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 08 травня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]