Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Обговорили проектувальні роботи з будівництва перших велодоріжок у Миргороді
2016-06-03

Під головуванням заступника міського голови Сергія Павленка відбулося засідання робочої групи з питань реалізації проекту "Розвиток вело транспорту задля добробуту громад", що розпочався у минулому році. На даному етапі розглянули проектні пропозиції перших велодоріжок.

За Концепцією розвитку велосипедного руху та облаштування велосипедної інфраструктури в Миргороді, першу велодоріжку передбачено збудувати вдовж вулиці Гоголя. За словами начальника відділу муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту міської ради Тетяни Усик, вулиця Гоголя – найскладніша у плані прокладання вело доріжок. Щоб дотриматися відповідних норм, треба вирішити низку питань: реконструкція мосту, рекламні щити, торгівельні павільйони. Тому було прийнято рішення поки–що обрали іншу частину цієї вулиці: від мосту до лікарні. Технічні креслення першого вело маршруту запропонували науковці з ДП "Укрдіпродор"-"Харківдіпрошлях". Передбачено прокладання асфальтобетонних  доріжок вздовж вулиці Гоголя шириною 1,5 м. кожна. На засіданні, в якому взяли участь фахівці відділу капітального будівницва, архітектури та містобудування, велоактивісти, обговорили креслення, розрахунки та проблемні питання будівництва майбутніх велосипедних доріжок.

За концепцією розвитку велосипедного руху та облаштування велосипедної інфраструктури в Миргороді, до 2020 року планують прокласти 20 км велосипедних доріжок на вулицях і рекреаційних маршрутах та облаштувати там велосипедні парковки.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]