Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Обговорили актуальні питання бізнесу громади на засіданні Координаційної ради
2024-05-08

7 травня 2024 року відбулося засідання Координаційної ради з питань розвитку підприємництва Миргородської міської територіальної громади. Запрошеним представникам бізнесу була презентована інформація щодо місії Всеукраїнської економічної платформи "Зроблено в Україні" та долучення підприємців громади до формування Каталогу товаровиробників Полтавщини.

 Начальник відділу розвитку бізнесу, торгівлі та туризму управління економічного розвитку та інвестицій міської ради Вероніка Дорогань розповіла про необхідність долучення місцевих виробників до популяризації товарів власного виробництва шляхом брендування відповідним логотипом "Зроблено в Україні". З метою популяризації торгових марок Полтавщини, сприяння насиченню споживчого ринку громади та області високоякісними і конкурентноспроможними місцевими товарами відділом здійснюється збір інформації для формування Каталогу товаровиробників Полтавщини. Для повного охоплення товаровиробників громади  підприємці можуть  долучитися та надати пропозиції щодо наповнення Каталогу та фотоматеріали про продукцію до міської ради.

Такожна засіданні Координаційної ради з питань розвитку підприємництва було обговорено необхідність внесення  змін до Порядку організації та проведення конкурсу бізнес-планів фізичних осіб – підприємців Миргородської міської територіальної громади, зумовлених досвідом проведення конкурсу попередніх років.

 

                                                             Відділ розвитку бізнесу, торгівлі та  туризму

                                                                            управління економічного розвитку

                                                                              та інвестицій міської ради

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Про створення Комітету з впровадження Стратегії розвитку Миргородської міської територіальної громади до 2030 року

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 17 травня 2024 року

     
     
Особистий прийом громадян

20 травня 2024 року  з 16.00  до 17.00  у приміщенні Центру надання адміністративних послуг м. Миргорода  (вул. Гоголя,171/1) заступник міського голови - начальник управління економічного розвитку та інвестицій Молочко Наталія Володимирівна проводитиме особистий прийом громадян.  Попередній запис за телефоном   (05355) 5-25-09  або у  ЦНАП.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]