Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Новини гирьового спорту
2024-03-04

28 лютого - 3 березня в Полтаві проходив чемпіонат України з гирьового спорту серед юнаків та дівчат.  В змаганнях взяли участь спортсмени Миргородської ДЮСШ. Найкращі результати показали: Горєлов Юрій - 2 місце поштовх довгим циклом, 1 місце поштовх, 2 місце ривок, 1 місце триборство, 1 місце двоборство; Аліна Зеленська - 4 місце класичний ривок, 4 місце ривок з довільною зміною рук; Ксьонз Костянтин - 4 місце поштовх довгим циклом, 4 місце поштовх, 4 місце ривок, учні Хомутецької гімназії Мащенко Олександр та Таранець Богдан -5 місце в ривку, студент Хомутецького коледжу Яценко Ярослав -5 місце в ривку.

Також вдало виступили інші спортсмени покращивши особисті рекорди, а саме: Петренко Сергій, Великий Артем, Москвиченко Богдан, Каланчук Кирило, Горєлов Єгор, Маціцький Станіслав,  адже для них це були перші старти високого рівня і вони з повною відповідальністю віднеслися до змагань і здобули неоціненний досвід. Спортсмени секції вдячні дирекції ДЮСШ за підтримку в підготовці та участі в змаганнях, дирекції Хомутецького коледжу  - за спортивну базу.

 

 

 

 За інформацією Миргородської ДЮСШ

ОГОЛОШЕННЯ
     
До уваги жителів Біликів та Зубівки!

Виїзний прийом громадян

     
     
Засідання постійної комісії з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

10 травня 2024  року о 14.00  в залі засідань міської ради відбудеться засідання постійної  комісії Миргородської міської ради 8 скликання з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 09 травня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]